Jump to content

Počelo snimanje Top Gana 2!

Оцени ову тему


Препоручена порука

Drugi deo najboljeg igranog filma svih vremena danas je počeo da se snima! Kako je Tom Kruz objavio na svom Instagram profilu, „Top Gan: Maverik“ (zvanični naziv filma) od danas postaje stvarnost.

msdtogu_ec032_h-67a397bd-c35d-4304-aa9f-

Nakon nekoliko najava, netačnih tumačenja da će dronovi biti glavni letački zaplet, dočekali smo i zvaničnu najavu – ulazimo u ciklus iščekivanja koji će kulminirati 11. ili 12. jula 2019. godine kada je najavljena premijera.

Zaplet, scenario ni osnovni motivi filma još nisu „procureli“ ali se iz više inostranih izvora govori o tome da je Maverik 33 godine kasnije i dalje instruktor u Top Ganu (sa real-world karijernog stanovišta potpuno nemoguće, da). Pominjala se do duše ženska uloga, pilot kojoj će Maverk biti instruktor.

Ono što sa današnje Kruzove objave na Instagramu može zaključiti, ako se pažljivije analizira, je da je Maverik napredovao. Na ramenu mu je vidljiva oznaka kapetana. Pit Mičel je 1986. godine bio mladi, neki bi rekli i nadobudni, poručnik. Tu je i originalna prišivka Top Gan škole koja se više ne nalazi u Kaliforniji pored San Dijega. „Navy Strike Fighter Tactics Instructor program“ se sada nalazi u okviru „Naval Strike and Air Warfare“ centra u bazi Falon u Nevadi. Kaciga je stariji model, nikako noviji koji bi se realno našao u Super Hornetu. Što deluje logično jer onda prepoznatljive Maverikove šare ne bi mogle da se iscrtaju.

Ono što raduje je da se u kadru nalazi Boingov (Mičel ga se seća i kao Nortrop Grumanov) F/A-18E. Na žalost, njegov Tomket je u penziji od 2006. godine. Dakle dobra vest, neće leteti dronove iz neke prikolice u Nevadi.

Petar VOJINOVIĆ

tango-six.png

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 1 year later...

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...