obi-wan Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 52 минута, ana čarnojević рече obi brate givap i idi na kakao. Evo, sad kuvam... ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 1 hour ago, Paradoksologija рече Ali niko nije pomenuo nikakve smernice, pravila, pa ni 'eksperte' - počeli smo od individualnih roditelja i njihovih ličnih odluka i izbora s njihovom decom. Pa ne mora bas da se izricito pomene neko ili nesto po imenu, da bismo znali da se na to ili tog misli. Meni se u jednom momentu bas ucinilo da je tema krenula upravo u tom pravcu "opsteobaveznog". "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 53 минута, cloudking рече Ne postoji savrseno, obi... svuda ima mesta za doradu To je jasno, ali jedno je dorada na spoljasnjoj glazuri, a sasvim drugo je zamena citavog temelja. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 A da dodam i ovo; Kada je Avokado pomenuo onog nesretnog miša, htedoh da mu napišem da preteruje i da na kraju više neće imati šta da čita deci. A onda sam malo razmislila i odustala.. Deca su mi imala tu sreću da odrastu na otvorenom – u bašti. Tu su se, bukvalno od rodjenja, sretala sa svim i lepotama i strahotama prirode. Imali su i mačku i psa i koke i.... i videli su i miša i pacova i ... Videli su i kako mačka donosi ulovljenog miša, da se pohvali, i kako razdire goluba .... i razne druge strahote iz prirode. Tako da nije bilo šanse da povežu mačku koja pojede miša sa teta doktorkom. Ali moje iskustvo je samo moje – nismo moja deca i ja merilo sveta. Avocado, Рапсоди and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Одакле ти овај податак? читала сам негде, давно, неко се побунио што уредници неселективно пуштају свашта и објаснио како су Телетабиси рађени циљано за посебан програм за децу ометену у развоју. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 I niko da se seti da postavi pesmu... evo je u jednoj krajnje politicki nekorektnoj kombinaciji... ... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече To je jasno, ali jedno je dorada na spoljasnjoj glazuri, a sasvim drugo je zamena citavog temelja. Ne budi tako zatvoren i zadrt... taj "temelj" je ionako nokliko puta menjan dok nije dosao do staijuma koji se tebi svidja... ono sto ti se ne svidja je sto je temelj nastavio da se menja, al sad odjenom ti vise tu promenu ne priznajes... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 4 минута, obi-wan рече Pa ne mora bas da se izricito pomene neko ili nesto po imenu, da bismo znali da se na to ili tog misli. Мора брате мора. Са све дикслејмером, печатом и потврдом издатом од нотара. Пушти поезију и метафору. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 10 минута, Ведран* рече Па то што критикујући друге за неселективно "трпање у лудачки SJW кош" практично кажеш да су у "конзервативном винклу". То јест, сам их неселективно трпаш у "конзервативни винкл". Kažem da neki konzervativci "sve što izlazi iz konzervativnog vinkla" trpaju u ludački SJW koš. Prosto biti konzervativac je po definiciji da imaš neki "vinkl" - određeni set tradicionalističkih ideja koje smatraš za važne, dobre, plemenite, korisne i koje je potrebno sačuvati tj. zaštiti od promena. Svako ko "nije u tom vinklu" - nije konzervativac. I to je u redu... sasvim legitiman stav. Ali "nije konzervativac" obuhvata širok spektar različitih stavova, a ono što pokušavam da kažem u toj poruci je da je moj utisak da se u poslednje vreme pravi ova jednakost: "nisi konzervativac"="ti si SJW"... za šta ne postoji nikakav osnov i obesmišljava svaki razgovor... a to se radi tako što se svaki stav koji nije u pomenutom vinklu hiperboliše do besvesti... To htedoh da kažem i ne vidim tu nikakvu kontradikciju, niti sam time hteo da nekog neselektivno trpam u konzervativni vinkl... ako si to razumeo kao "svako ko se ne slaže sa mnom je konzervativac" to nisam ni napisao ni pomislio... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 6 минута, Вилер Текс рече Ја сам почео да коментаришем ово када је Авокадо да та пемса нема поенту и да је страшно да доктор поједе пацијента Odgovor na ovo je, igrom slučaja, u mom prethodnom postu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече Мора брате мора. Са све дикслејмером, печатом и потврдом издатом од нотара. Пушти поезију и метафору. haha... sad ste vi kao mnogo mastiviti jer vam ne smeta da deca citaju o tome da spljeskas zabu o beton da od nje dobijes princa... idi begaj :* пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Управо сада, cloudking рече haha... sad ste vi kao mnogo mastiviti jer vam ne smeta da deca citaju o tome da spljeskas zabu o beton da od nje dobijes princa... idi begaj :* О вечито забринути човече за судбину свега и свачега, просветли ме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 47 минута, Avocado рече Čini mi se da usled navedenog, prosto ni ne razmatrate ništa što se napiše, već je trka ko će to pre da hiperboliše kako bi stav sagovornika (zapravo straw-man hiperbolu) predstavio kao nenormalan... a to nije zdravo... Sto se mene tice - cini ti se, tj. uopste nije tako. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 пре 18 минута, Ведран* рече Него @Avocado хоћу нешто озбиљно да те питам. Пошто је ова тема почела од пинкокосе, да ли и називање онога што она говори по питању одобрења за промену пелена спада у ову категорију непоштеног представљања њене приче као лудила? Питам јер сам ја управо тим речима окарактерисао њену причу. Ne spada. Njena priča jeste ludilo... možda je krenula iz dobrih namera, ali gde god da kreneš bez kočnica nastradaćeš... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Управо сада, Снежана рече читала сам негде, давно, неко се побунио што уредници неселективно пуштају свашта и објаснио како су Телетабиси рађени циљано за посебан програм за децу ометену у развоју. Сад сам истражио твоју тврдњу. Видиш, ја сам ти овако наопак кад ми дође. Често се деси тако да ме интуиција наведе да копам. А интуиција ми је говорила да су телетабиси направљени за ометање деце у развоју а онда се ти јавиш да ми пољуљаш сујету и кажеш да су Телетабиси циљано рађени за децу ометену у развоју. Фејк њуз су ти увалили о Снежана без патуљака. Нису уопште прављена за децу ометену у развоју. Направљени су наводно за пред-вербалну децу као "едукацијски програм". О ироније! Али то тврде само аутори програма, који су једнако стручни за такве тврдње и да направе едукацијски програм колико и баба Смиљана из села Босиљково, која је видла децу задњи пут кад је била мала, или ова пинкокоса. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука