*SHONE* Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Каква је тек особа која је ову едуковала? Smaragdni kamičak and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 4 часа, ana čarnojević рече sledeća faza tirkizno ofarbana teta za odličnu platu uči mamau i tatu kako negde u restoranu ili na putu kad se skinu pelene i preraste noša... da li si siguran da hoćeš u muški WC? da li si siguran siguran da hoćeš baš u muški WC? di li si baš siguran siguran siguran da hoćeš baš baš u muški WC??? (sve dok se dete ne upiša i ne postane džender fluid). Још мало времена је остало за револуцију... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 6 часа, Војвода7 рече Још мало времена је остало за револуцију... Na Moravi revolucija bila još za sv. Ćirila i Metodija ..... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 6 часа, Војвода7 рече Још мало времена је остало за револуцију... Preozbiljno shvatate tetu sa kosom boje purpura . Pun je internet ludaka. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 On 12.5.2018. at 4:05, Снежана рече "Je l' smem da ti promenim pelenu?": Ekspert za seksualnost kaže da treba da za sve tražimo dozvolu bebe Ove izjave su izazvale burne reakcije javnosti, nazivajući ih "levičarskim ludilom" Datum: 11/05/2018 0 komentara FACEBOOK TWITTER PINTEREST GOOGLE+ Foto: Screenshot Youtube Dien Karson, ekspert za seksualnost iz Australije, izjavila je da bi roditelji trebalo da traže dozvolu svoje dece pre nego što im promene pelene. To je, rekla je ona na australijskoj ABC televiziji, u cilju uspostavljanja "kulture pristanka". Kako bi se poštovali izbori dece i uspostavili tolerancija i uvažavanje od kolevke, Karson kaže da bi roditelji trebalo da pitaju svoju decu pitanja poput: "Sad ću da ti promenim pelenu, je l' to OK?" Naravno, Karson kaže da ne bi trebalo očekivati verbalni odgovor. "Ali ako ostavite prostor i sačekate govor tela i kontakt očima, onda stavljate detetu do znanja da je njihov odgovor bitan", izjavila je Karson, koja sebe na Tviteru opisuje kao "seksualnog edukatora, govornika i autora". Ove izjave su izazvale burne reakcije javnosti, nazivajući ih "levičarskim ludilom". Jednom korisniku Tvitera je laknulo: "Dobre vesti! Moja tromesečna beba mi nijedanput nije dala pristanak da joj promenim pelenu, pa ja nisam! Mnogo manje posla ovako...", prenosi Independent. https://www.nedeljnik.rs/magazin/portalnews/je-l-smem-da-ti-promenim-pelenu-ekspert-za-seksualnost-kaze-da-treba-da-za-sve-trazimo-dozvolu-bebe/ Сачувај Боже! Каквих све лудака има. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 3 минута, Ведран* рече Сачувај Боже! Каквих све лудака има. Шта ти мислиш, јесу ли јој мењали редовно пелене? Ведран*, Вилер Текс and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 4 минута, Vladan ::: рече Шта ти мислиш, јесу ли јој мењали редовно пелене? Vladan :::. and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 10 минута, Vladan ::: рече Шта ти мислиш, јесу ли јој мењали редовно пелене? по боди ленгвиџу бих рекла да није особа која би лако дала пристанак на такав атак на њену суптилну личност. Vladan :::. and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 22 минута, Ведран* рече Сачувај Боже! Каквих све лудака има. То си сад написао само да бих ти лајковао, признај! Vladan :::., Ведран* and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 6 минута, Снежана рече по боди ленгвиџу бих рекла да није особа која би лако дала пристанак на такав атак на њену суптилну личност. па да, никада она не би дозволила да јој привилегована бела раса намеће патријархалну репресију око хигијене Ведран*, Снежана and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 2 минута, Војвода7 рече То си сад написао само да бих ти лајковао, признај! А ти си ми лајковао само да се што пре реши питање КиМ, признај! А не зато што се слажеш. Теби се допада ова пинкокоса. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 6 часа, Natasa. рече Preozbiljno shvatate tetu sa kosom boje purpura . Хоћеш да кажеш да је Зорица Брунцлик неозбиљна... еееј несуђена министарка културе Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 Ја бих волео да знам ова особа је била на телевизији, зашто тачно? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 29 минута, Vladan ::: рече Шта ти мислиш, јесу ли јој мењали редовно пелене? У случајевима вербалне дијареје пелене не помажу. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 14, 2018 Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече У случајевима вербалне дијареје пелене не помажу. Па њој не помажу али нама би затребале ако потраје Ведран* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука