Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Прото Николаје и Светлана, добродошли на наш православни форум! Надам се да ће ваше присуство овде бити на обострану духовну корист!

Јереј Горан Живковић

Подели на овим сајтовима

???????!!! ???????, ?????? ? ??????, ?? ????? ?????? ?????! dada

? ?? ??????? ???? ??????? ???????????! ??? ????? ????? ???????? ??-???????

? ????? ? ????? ?????? ??????.

???? ?????? ?????, ??? ?????. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Ево,да се придружим,иако немам много шта паметно да кажем,више ћу читати...

Мама сам двоје мале деце,од 2 године девојчице и 3 месеца дечака...Супруг и ја смо венчани у Цркви и деца су крштена,редовно идемо у цркву,али сад са малом бебом не често,није лако нагодити сисање ,облачење и стизање на Службу на време,полако,биће дана...Девојчица је навикла на црквену атмосферу,св.тајну Причешћа,што ме радује,будући да сам ја ,иако Српкиња,први пут за Васкрс чула када сам имала 15 година...Осећам се бојажљиво како да васпитам децу у Православљу,када сама нисам тако васпитавана,чини ми се да ми недостаје то од детињства,али ,даће Бог,снаћи ћемо се некако...Да они осете оно што ми нисмо....

Сестра Јадранка

Подели на овим сајтовима

• Гости

Bog ti pomogao,Jadranka!Dobro nam dosla! 0707_read

Nadam se da ce ti druzenje sa nama biti na duhovnu korist!Ne boj se,pisi slobodno,i slobodno pitaj.Tu smo da ucimo jedni od drugih i da se pomazemo.

Svrati nekad na kaficu i zurku u Zenski kutak! :cmizdrenje: Naravno,kad prodju dani zalosti.

Mada i sada ima interesantnih tema u Zenskom kutku.Dopasce ti se sigurno.

Pozdravi supruga i poljubi klince!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

?????? ???!

???,?? ?? ?????????,???? ????? ????? ??? ??????? ?? ?????,???? ?? ??????...

???? ??? ????? ???? ????,?? 2 ?????? ????????? ? 3 ?????? ??????...?????? ? ?? ??? ??????? ? ????? ? ???? ?? ???????,??????? ????? ? ?????,??? ??? ?? ????? ????? ?? ?????,???? ???? ???????? ?????? ,???????? ? ??????? ?? ?????? ?? ?????,??????,???? ????...????????? ?? ??????? ?? ??????? ?????????,??.????? ????????,??? ?? ??????,?????? ?? ??? ?? ,???? ???????,???? ??? ?? ?????? ???? ???? ??? ????? 15 ??????...?????? ?? ????????? ???? ?? ???????? ???? ? ???????????,???? ???? ????? ???? ???????????,???? ?? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ?????????,??? ,???? ???,????? ???? ?? ??????...?? ??? ????? ??? ??? ?? ?????....

?????? ????????

????? ????, ??? ?? ????? ???! ?????????? ?? ???? ?????????? ??????????? ??? ??????????? ? ????? ???? ? ??????. ???? ?? ??????? ??? ?? ????? ????????? ??????????! ?????! ?? ?? ????? ????? ????????? ??????, ? ?? ?? ?????? ????? ?? ????? ???? ???? ????? ????. ????? ?? ?? ????????? ??? ??????? ?????? "?? ?????? ??????" ? ?????????? ????? ???? ??? ?? ?????? ? ????. ????? ???? ??????? ???????, ??? ???? ?? ?? ?? ????????. 

????? ?? ??? ??? ???????????, ??? ?? ???? ? ?????? ???????? ??? ??????? ?? ??? ????.

?? ???? ???? ?? ?? ??? ????????? ? ????? ??? ??????, ? ??? ???? ????????????.  0707_read

Подели на овим сајтовима

Дорогие братья русские,

Я рад, что вы с нами

и как вы введете больше радости в нашем сообществе!

Draga braco Rusi,

drago mi je što ste sa nama

i što ste uneli još radosti u našu zajednicu!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????? ???!

???,?? ?? ?????????,???? ????? ????? ??? ??????? ?? ?????,???? ?? ??????...

???? ??? ????? ???? ????,?? 2 ?????? ????????? ? 3 ?????? ??????...?????? ? ?? ??? ??????? ? ????? ? ???? ?? ???????,??????? ????? ? ?????,??? ??? ?? ????? ????? ?? ?????,???? ???? ???????? ?????? ,???????? ? ??????? ?? ?????? ?? ?????,??????,???? ????...????????? ?? ??????? ?? ??????? ?????????,??.????? ????????,??? ?? ??????,?????? ?? ??? ?? ,???? ???????,???? ??? ?? ?????? ???? ???? ??? ????? 15 ??????...?????? ?? ????????? ???? ?? ???????? ???? ? ???????????,???? ???? ????? ???? ???????????,???? ?? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ?????????,??? ,???? ???,????? ???? ?? ??????...?? ??? ????? ??? ??? ?? ?????....

?????? ????????

:smiley:

Dobrodosla Jadranka!!!

Polako ukljucices se i meni je trbalo malkice vremena i ja sam isprva citala a eto sad i napisem pokoju! :drugarstvo:

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...