Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

?????? ?????, 27 ?????? ????? ? ???????? (????????? ??????/???), ??????? ??? ? ???????? ? ?????????? ???????  klapklap ????? ??????? ??? ?? ????? "???????" ????????? ?????? (??????? ?? ???? ??????? ?? ????  0442_feel) ??? ???????? ??? ?? ????-?????????? ????????, ???? ????????? ?? ?????????? ?????????? ? ??? ?????? ???????. ????? ??? ?.?. ????????? ??????????? ?????????? ????????? ???????, ???? ?? ???????? ????????? ??? ??. ?????????. ??????????? ??? ?? ??? ????? http://www.sozeb.org/ ? http://www.prnjavor.info/, ????? ? ???????? ??????? ?? ????? ???????????. ?? ???? ??? ??? ???? ? ???? ???????.

??????????, ?????? ?? ?????????????? klapklap, ?? ??? ????? ? ??? ?? ???????????!

Подели на овим сајтовима

?????? ?????, 27 ?????? ????? ? ???????? (????????? ??????/???), ??????? ??? ? ???????? ? ?????????? ???????  klapklap ????? ??????? ??? ?? ????? "???????" ????????? ?????? (??????? ?? ???? ??????? ?? ????  0442_feel) ??? ???????? ??? ?? ????-?????????? ????????, ???? ????????? ?? ?????????? ?????????? ? ??? ?????? ???????. ????? ??? ?.?. ????????? ??????????? ?????????? ????????? ???????, ???? ?? ???????? ????????? ??? ??. ?????????. ??????????? ??? ?? ??? ????? http://www.sozeb.org/ ? http://www.prnjavor.info/, ????? ? ???????? ??????? ?? ????? ???????????. ?? ???? ??? ??? ???? ? ???? ???????.

??????????!??????? ?? ????????? ??????!

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Већ сам се донекле представио брату Димитрију преко ПП-а.

Зовем се Петар. Живим и радим у Бања Луци. Тренутно сам запослен у Пореској управи Републике Српске као систем инжењер у ИТ сектору. Иначе са рачунарима се дружим још од 1980. дакле пуних 19 година. Ожењен сам и имам једно мушко дете. Хвала Богу сви у породици су живи и здрави - то ми је довољно да будем у потпуности задовољан.   :smiley:

Мислим да је ово за сада довољно.

Када сам се регистровао као "Предање" нисам себи, наравно, желео (нити могу  :drugarstvo:) присвојити предајинску мудрост и знање већ сам хтео да као и друга регистрована браћа покажем шта је основа (темељ) и смер мог форумског деловања.

Свако вам добро од Господа браћо и сестре.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Гости

??? ??? ?? ??????? ?????????? ????? ????????? ????? ??-?.

????? ?? ?????. ????? ? ????? ? ???? ????. ???????? ??? ???????? ? ???????? ?????? ????????? ?????? ??? ?????? ??????? ? ?? ???????. ????? ?? ?????????? ?? ?????? ??? ?? 1980. ????? ????? 19 ??????. ?????? ??? ? ???? ????? ????? ????. ????? ???? ??? ? ???????? ?? ???? ? ?????? - ?? ?? ?? ??????? ?? ????? ? ?????????? ?????????.   :smiley:

?????? ?? ?? ??? ?? ???? ???????.

???? ??? ?? ??????????? ??? "???????" ????? ????, ???????, ????? (???? ????  :drugarstvo:) ?????????? ??????????? ??????? ? ????? ??? ??? ???? ?? ??? ? ????? ???????????? ????? ??????? ??? ?? ?????? (?????) ? ???? ??? ????????? ????????.

????? ??? ????? ?? ??????? ????? ? ??????.

??? ??? ????? ? ??? ???? ?????????? ? ???? ? ????? ????????! ????? ????, 29 ?????? ???? ?? ??????????, ?? ??? ????? ?? ZX Spectruma `85 ?.

Подели на овим сајтовима

??? ??? ?? ??????? ?????????? ????? ????????? ????? ??-?.

????? ?? ?????. ????? ? ????? ? ???? ????. ???????? ??? ???????? ? ???????? ?????? ????????? ?????? ??? ?????? ??????? ? ?? ???????. ????? ?? ?????????? ?? ?????? ??? ?? 1980. ????? ????? 19 ??????. ?????? ??? ? ???? ????? ????? ????. ????? ???? ??? ? ???????? ?? ???? ? ?????? - ?? ?? ?? ??????? ?? ????? ? ?????????? ?????????.   :smiley:

?????? ?? ?? ??? ?? ???? ???????.

???? ??? ?? ??????????? ??? "???????" ????? ????, ???????, ????? (???? ????  :drugarstvo:) ?????????? ??????????? ??????? ? ????? ??? ??? ???? ?? ??? ? ????? ???????????? ????? ??????? ??? ?? ?????? (?????) ? ???? ??? ????????? ????????.

????? ??? ????? ?? ??????? ????? ? ??????.

??? ??? ????? ? ??? ???? ?????????? ? ???? ? ????? ????????! ????? ????, 29 ?????? ???? ?? ??????????, ?? ??? ????? ?? ZX Spectruma `85 ?.

?? ???? ? ????? ???????? ?? ?????? ????????? ??? ????????. ???? ?? ??? ? ?? (?? ?????????) ???????? ????? ????? ?? ???????.

19 ?????? ?? ?????????? ??? (?? 29) - 30 ?????? ???? ?????? ('80-?? ??? ???????).  0104_cheesy

?? ??? '90-?? ????? ?? Commodore-?? 64, ?????? ?? ????????.  0104_cheesy

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...