Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

????? ????? ?. ????????? рече:

?? ??? ????? ????? ?? ????????.???? 35 ??????. ?????? ??? ? ???? ????? ????, ? ????? ?? ??? ??? ???????.?????????? ? ????? ??????? ???????? ???? ? ????????? (???????).????????? ? ??? ?????????? ? ?.?. ''???? ?????????'' ? ??????? ? ?? ??? ????? 7-8 ??????...?? ?? ????? ???? ???? ?? ???????????? ????????, ??? ?? ????? ???????? ? ????? ??? ?? ???? ''????? ????''...

Iskreni se i od srca nadam da ovaj forum ne?e biti jedan od takvih, sa Svetosavlja sam otišla pre par godina mada još zvek dobijam obaveštenja, žao mi je, hriš?anstvo ne poziva na rat i neprijateljstvo ve? na ljubav i mir ( bar za mene)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog,ja se zovem Zoran ali slabo me zovu zlato.Ovaj sajt sam posecivao i ranije i sa njega skidao puno dusekorisnih clanaka.Neka Vam je sa srecom i ovaj forum mada koliko ima svestenika imam osecaj kao da sam u crkvi(a,mozda tako i treba ???),ali opusticu se valjda. ;D

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Ја сам Марко који је изгубио благослов од оца Велибора да посјећује секте  :)

Ако има неко ко се бави мисионарењем или да изучава секте ја бих га молио да ми се јави на приватну поруку како би ми пренио искуство које је стекао и знање које посједује у вези са истим :)

Подели на овим сајтовима

marija рече:

Milice pa i mi smo samo ljudi, mora se ?ovek malo i našaliti..e sada...kao i svuda ima nas raznih i to zavisi od ?oveka i njegove širine a ne od foruma idea...da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ne rade ništa...

? ??? ?? ?? ??? ???? ... ???????????, ??? ???? - ????? !  idea

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Pozdrav drugari,

evo i mene kod vas.

Zvao me je Mladen, ali ne onaj koga ste banovali, barem mi se chini , vec dobri dekica :D

Doshao da vidim o chemu se ovde radi. Vidim o svemu i svachemu, politiku ne volim, a lubenicu obozavam :D

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima!!!

Napokon nadjoh temu gde se mogu predstaviti:):D

A toliko mi se dopao forum da tumaram po njemu vise od tri sata....

Zovem se Milena, imam 38 godina, bavim se entrijerom i kako vec pomenuh u nekom postu, duhovna muzika je moja velika ljubav...

Ovo je jedno od retkih mesta vezanih za teme pravoslavlja gde je pocetna ideja sirenje LJUBAVI i RADOSTI.

Otac Ivan Cvetkovic rece:

"Више пута сам поновио да  је идеја форума да ширимо радост. То је основно правило којем се владамо. Да људима који желе да осете дух и снагу заједнице, то овде и доживе, а онда када се  упознају са Православљем на прави начин постану и чланови Свете литургијске заједнице која води у вечни живот. С тим у вези, као нормални а не затворени људи  и хришћани, који су стали на врата Цркве, па нити улазе, нити другоме дају да уђу, дамо вама праве информације. Некад ће се до правих информација доћи и преко неких мало мање важних тема, али мислим да је то начин да људима покажемо ширину наше Свете Цркве која може да прими сва чеда, а најпре она заблудела, као наш небески Отац. А радост је тада веће него за 99 праведних."

Prave reci, razlog zasto sam ovde....

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

???????? рече:
  Pieta рече:

A toliko mi se dopao forum da tumaram po njemu vise od tri sata....

???? ???. ???? ?? ?????? ??? ??? ?? ???? ?? ??????? ??? ?? ????????.
Ima vremena, procitacemo sve. Trenutno sam na Dostojevskom i rastapam se od miline :D:) :)

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

marija рече:

Mladen nije banovan on je sam otišao pošto smo "loše" društvo  :D

ma nije ni bitno...Nego hvala za lubenicu :)bash sam takav kada navalim pa ne mogu da se zaustavim  :)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

dobar dan svima i Pomaze Bog brokoli

ja sam milan medenica, i svi me zovu meda. ni majka i otac me ne zovu po imenu, samo duhovnik i na sadasnjem poslu. trenutno radim kao prodavac racunara, komponenti i priloga uz brokoli

naravno, slobodno mozete i po imenu da me zovete, izvinjavam se unapred ako se odmah ne okrenem na vokativ, nisam navikao O:)

ja sam bio pre nekrsten, krsten sam sa 21 godinom i mnogo mi je lepo zbog toga brokoli

nemam jos ni zenu ni decu, ako stavim i godiste, odma' ce blagocestivi oci da me priupitaju za zdravlje :)) 1978.

sta jos, sve svoje slobodno vreme se koncentrisem na pravoslavlje i sirenje istog, i imam rodjaka po prezimenu iz crne gore, koga krace vreme poznajem sa fejsbuka zbog pravoslavlja i prezimena, i nikad ga nazalost nisam video uzivo, a kome sam toplo preporucio da dodje ovde jer nisam video vatromet kao drugde, gde je on neke od vas prepoznao sa vidovdana ... nikad nisam pre bio na forumu ove vrste. al sam cuo svasta o raznim.

"opkoljen" sam nekrstenima i ponestaje mi odgovora, voleo bih jako da mogu i razumski nekome da objasnim, posto mi ne ide da moj "srcani" utisak o pravoslavlju prenesem u reci.

a ja tek sto imam pitanja :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...