Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

????? ??? ? ????? ????? ?????.

????? ??? ?????? ??????? ?? ??????? ?????????? ? ???? ????? ??????. ??? ??? ?? ?? ???? ?????? ?? ??? ? ??? ????? ??????? ?? ???????? ???? ??????? ?? ???????? ? ???? ???????? ???????? ??? ??????? ?????????? ???? ?? ?? ?? ???????.  klapklap

???, ??? ?? ???? ?????? ???? ??????, ????????? ?? ???????????. ????? ?? ????? ??????????.

??? ?? ??????? ? ????? ????? ???????. ???? ?? ??? ?? ?? ????. ?? ??????? ??? ???? ?????? ???? ???????. ????, ?? ??? ?? ???? ????. :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

Ево и ја већ једном да се укључим.Зовем се Ивана Ичин ,попадија сам и катихета,живимо у Бачкој,имамо двоје деце.Већ сам оцу Ивану написала да је сајт и форум одличан,занимљив и на неки начин право освежење.Некако се до сад нисам укључивала на форуме али сад сам баш решила. А и " Шумадијо, Шумадијо ко би тебе оставио...",бар да на овај начин будем у вези са родним крајем.

Велики поздрав свима,а нарочито онима који се труде да ово све овако лепо и дивно изгледа! :drugarstvo:

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

Имам једну молбу за форумаше са којима сам контактирала на другим форумима до сада .. ако је неко овде под другим ником замолила бих да ми јави на пп да бих знала са ким комуницирам. А видим многе већ знам и баш ми је драго, као да је неко бирао људе са других форума онако како бих и ја сама изабрала.

Подели на овим сајтовима

????? ???!

??????????? ????? ?????, ???? ?? ?? ????????? ? ????, ?? ???? ?????? ????? ????????????? ? ???????? ??????, ??? ? ????.

?????? ??? ? ???? ?????? ???????!

?? ?? ??? ????  :smiley:

??????? ??????? ??? ? ??? ?????? ???? ????, ????. ???? ?? ??? ?? ????...

??? ???? ?? ?????????? ????.

? ????? ? ????.

????? ?.??????, ????? ?? ?? ??? ????? ??????? ?????.

? ???? ? ????? ???????? ?? ????, ?????? ?????.

:smiley:

Подели на овим сајтовима

• Гости

??? ? ?? ??? ?????? ?? ?? ???????.????? ?? ????? ???? ,???????? ??? ? ????????,?????? ? ??????,????? ????? ????.??? ??? ??? ????? ???????? ?? ?? ???? ? ????? ???????,???????? ? ?? ???? ????? ????? ????????.?????? ?? ?? ??? ????? ?????????? ?? ?????? ??? ??? ??? ??? ??????. ? ? " ????????, ???????? ?? ?? ???? ???????...",??? ?? ?? ???? ????? ????? ? ???? ?? ?????? ??????.

?????? ??????? ?????,? ???????? ????? ???? ?? ????? ?? ??? ??? ????? ???? ? ????? ???????! klapklap

?????????? ????????. ???? ????? ?? ? ?? ???? ???? ????? ? ????. 0102_laugh
Подели на овим сајтовима

• Гости

??? ? ?? ??? ?????? ?? ?? ???????.????? ?? ????? ???? ,???????? ??? ? ????????,?????? ? ??????,????? ????? ????

?????????? ????????? ?? ??? ?????-????? ?? ?? ?? ???? ??? ???????? ???? ??? ?? ?????? ????????? ??????? ????????? ??? ????????? ?????...

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ????? ????? ?? ???????? ?? ?????? ??? ???????????? ?? ?????? ???????? ?? ???? .. ??? ?? ???? ???? ??? ?????? ????? ???????? ??? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ??? ????? ?? ??? ???????????. ? ????? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ?????, ??? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ?????? ?????? ????? ???? ??? ? ?? ???? ????????.

???? ??? ?????? ???? ???, ? ????? ?? ?? ?? ????? ??????? ?? ?????-????? ??????. ???? ?? ?? ??????????? ????? ?????????? ?? ???? ??? ???? ???? ????? ???????????, ????????????????, ??????????-????????? ??????????, ????? ?? ?? ?? ????? ????? ??????????????? ??? ?? ? ????????? ?????? ?? ???? ???? ?? ???????.

? ?????? ????

????????? ????

Подели на овим сајтовима

???? ????? ????? ?? ???????? ?? ?????? ??? ???????????? ?? ?????? ???????? ?? ???? .. ??? ?? ???? ???? ??? ?????? ????? ???????? ??? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ??? ????? ?? ??? ???????????. ? ????? ????? ??? ???? ? ??? ?? ?? ?????, ??? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ?????? ?????? ????? ???? ??? ? ?? ???? ????????.

???? ??? ?????? ???? ???, ? ????? ?? ?? ?? ????? ??????? ?? ?????-????? ??????. ???? ?? ?? ??????????? ????? ?????????? ?? ???? ??? ???? ???? ????? ???????????, ????????????????, ??????????-????????? ??????????, ????? ?? ?? ?? ????? ????? ??????????????? ??? ?? ? ????????? ?????? ?? ???? ???? ?? ???????.

? ?????? ????

????????? ????

??? ?????? ????????? ?? ?? ????????.

??? ???, ???? ??????.

:smiley:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ето видиш... ми овде дишемо истим духом  0102_laugh . Дакле, имаш мој мејл, па ми се јави, да направимо сарадњу у вези свега овога.

Подели на овим сајтовима

Хвала Вам оче Иване и оче Горане на добродошлици. Што се тиче проте он вам је једна пчелица радилица,овде се обнавља црква и парохијски дом,капела на гробљу,тако да је слабо кући.Не воли баш много рачунар једва какав допис напише.Тако да за сад имате само мене,то вам и није нека вајда,али ко зна можда га и укључимо једног лепог дана. 0102_laugh

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

A?? ??? ?? ?? ? ?? ???? ????????? ? ????...???? ????? 31,? ???? ??? ??? ?????? ???????  ? ???????? ???? ????? ?? ???? ? ?????, ??? ????? ?? ??????, ?? ??  ?????? ???? 0703_read

????????? ?? ????? ???????????,????? ??????? ??????? ???????? ?????????? ????? (????? ????) ? ????? ???????, ??? ????? ??? ?? ??????.????? ? ????????? ???? ??????-???????????? ????????, ???????? joooj joooj

??? , ????? ? ?? ?? 0203_cool

??,??????????? ??????.....??? ?? ?? ?? ???????? ??????????!!!!!!    navijanje    ???,??? ??? ?? ???????....???????,????????? (?????? ???? ?? ?? ?? ??????), ????? ?????? ????? ? ?????!!(??? ? ???????? ??? ?? ???????? ??? ? ??? 2 ??? - ??),???? ?? ????..... ??? ??? ?????? ? ????? ? ?????? ??? ??? ????? ????? ?? ???-????? ?? ??????? ?? ??, ????? ?? ???? ???????? ?? ?????? ?? ????? ??????? ????????-?????????.....  (????? ????????????),????? ????? ?? ???????? ?? ??????????...(??? ???? ??????????? ???).....

??? ???? ??? ?? ?? ?? ????? ??????? ??????... 0501_music0504_music0513_music

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...