Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

:hvala:  men875847'0789

а и ови смајлићи су сви слатки хахахах што се да приметити из моје уводне речи :cheesy3:

П.С.  Капирам да је неко од админа додао песму у мој први одговор, јер ја нисам  :.mislise.  Или ми само багује форум па се само мени приказује тај линк који сам раније објавио на статусу. Ако сте га додали, нека га, одговара.  :good2: Ако нисте, и нема тог линка, опростите што ово пишем, нисам луд мајке ми  :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Поздрав народе... Живели ви мени!  :kolcecb3hb8:

А, па ниси нам рекао која си крвна група, злу не требало. :-D 

Добродошао !

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошао Титаник!

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Титаниче и Мирославе, добро дошли ви нама и увек нам били nasznak9877777777777777777 :4869: 

:algabacaju:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

А, па ниси нам рекао која си крвна група, злу не требало. :-D 

Добродошао !

joooj  Где то да заборавим А+  8086.gif

Знам где имају како Земунац каже "ААААААА СВЕ"  :cheesy3:  

злу не требало  1324_womens

Подели на овим сајтовима

Грасиас вам мућо свима, овај, тодос на добродошлици   0502_music  0508_music

Ево мало мусике за душу. Нећемо само комерцијалу  8086.gif

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог,

Изузетно занимљив форум.
Александар ми је име, иначе.
У прошлости ми је било интересантно да се интересујем око математике, компјутера итд., па ми је то временом постао посао. Међутим, жеђ за правим знањем и радошћу никако да се угаси. Требало ми је времена да схватим. Гаси се другачије, лепше, на извору живота.

Подели на овим сајтовима

@@прохор, Добро нам дош'о

Ето праве и истините мисли. Жив био.

Хвала, брате, на добродошлици и хвала Богу који нас је упутио у исправном смеру.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pozdrav, narode :) Ja vec o sebi rekoh ponesto na ponekoj temici... Diplomirani sam prevodilac, zivim u Svajcarskoj, imam dve cerkice i udata sam za Italijana (katolika joooj ). Inace sam iz Novog Sada... I bas mi se djasvi ovaj forum :)

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошла сестро Дијаспорка! :bendoff:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...