Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8. 2. 2012. at 20:30, jovan zilot рече

Dobro vece dobri ljudi. Ja sam zilot, krstio sam se 17.12.2011 godine u grckoj starokalendarskoj Crkvi "GOH", pod upravom vladike Kalinika.

Tamo sam dobio ime Jovan, po Svetom Jovanu Damaskinu, ali mi je osvesteno i moje bivse ime, pa su mi obadva imena u upotrebi.

Nemam namjeru da budem nekulturan, niti ikoga da vrijedjam.

Ako dozvolite, ja bih da malo misionarim medju vama, kulturno i po svim pravilima bon tona.

Ako moze a ako ne moze, onda cu da postujem i to.

a cuj zilot...pa ja ne znam nijednog zilota,bas mi drago da si stigao,hajde dodji na onu temu o seksu da cujemo tvoje misljenje :lol:
  • Волим 1

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

On 8. 2. 2012. at 20:30, jovan zilot рече

Dobro vece dobri ljudi. Ja sam zilot, krstio sam se 17.12.2011 godine u grckoj starokalendarskoj Crkvi "GOH", pod upravom vladike Kalinika.

Tamo sam dobio ime Jovan, po Svetom Jovanu Damaskinu, ali mi je osvesteno i moje bivse ime, pa su mi obadva imena u upotrebi.

Nemam namjeru da budem nekulturan, niti ikoga da vrijedjam.

Ako dozvolite, ja bih da malo misionarim medju vama, kulturno i po svim pravilima bon tona.

Ako moze a ako ne moze, onda cu da postujem i to.

Добро дошао. У ком смислу да "мисионариш"? Да шириш идеје раскола? То ти нећемо дозволити.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добровече и добродошао,

Драго нам је што си са нама и то је заиста лепо и фино. Но, мисионарење зилота који су се одвојили од Мајке Цркве и разделили се у стотине фракција овде није дозвољено. Можемо разговарати о еклисиологии, животу у вери, било чему али никако се не могу ширити расколничке идеје. Ово је сајт Српске Православне Цркве и свако је добродошао, ако је добронамеран.

Подели на овим сајтовима

Anajrime, ja sam covjek od krvi i mesa. Jos nisam operisan nekom teskom operacijom, tako da su mi svi organi u dobroj upotrebi.

Ipak, iako smo od krvi i mesa, kao hriscani bi trebalo da zivimo po Hristu. Ako nista drugo, onda bi trebalo barem da se trudimo, da tako zivimo.

Od kada sam postao pripadnik istinske pravoslavne Crkve, osjecam jos vecu obavezu da tako zivim. Takodje je i Blagodat Bozija neuporedivo jaca nego kada sam bio u svjetskom ekumenistickom pravoslavlju.

Ako ima nekoga, ko je grijehu bluda bio sklon, onda sam to ja, pa sam izmedju ostaloga i zbog toga prisao istinitoj Crkvi Bozijoj, da bih kroz Svete Tajne i kroz krstenje dobio od Boga oruzje za borbu protiv grijeha, oruzje, koje u svjetskom pravoslavlju nisam imao.

Eto, to je moj komentar u vezi tvoje teme o seksu.

U vezi te teme bolje se obrati pripadnicima papo-katolicke crkve, jer sam skoro u novinama procitao da je rimski papa blagoslovio onanisanje mirjana, zbog doprinosa njihovom zdravlju. Tu cinjenicu su utvrdili papski doktori i psiholozi.

Da li je onanisanje zdravo samo za papo-katolicke mirjane ili ono doprinosi zdravlju papo-katolickih svecenika i samoga pape, to mi nije poznato.

Подели на овим сајтовима

On 8. 2. 2012. at 20:43, jovan zilot рече

Anajrime, ja sam covjek od krvi i mesa. Jos nisam operisan nekom teskom operacijom, tako da su mi svi organi u dobroj upotrebi.

Ipak, iako smo od krvi i mesa, kao hriscani bi trebalo da zivimo po Hristu. Ako nista drugo, onda bi trebalo barem da se trudimo, da tako zivimo.

Od kada sam postao pripadnik istinske pravoslavne Crkve, osjecam jos vecu obavezu da tako zivim. Takodje je i Blagodat Bozija neuporedivo jaca nego kada sam bio u svjetskom ekumenistickom pravoslavlju.

Ako ima nekoga, ko je grijehu bluda bio sklon, onda sam to ja, pa sam izmedju ostaloga i zbog toga prisao istinitoj Crkvi Bozijoj, da bih kroz Svete Tajne i kroz krstenje dobio od Boga oruzje za borbu protiv grijeha, oruzje, koje u svjetskom pravoslavlju nisam imao.

Eto, to je moj komentar u vezi tvoje teme o seksu.

U vezi te teme bolje se obrati pripadnicima papo-katolicke crkve, jer sam skoro u novinama procitao da je rimski papa blagoslovio onanisanje mirjana, zbog doprinosa njihovom zdravlju. Tu cinjenicu su utvrdili papski doktori i psiholozi.

Da li je onanisanje zdravo samo za papo-katolicke mirjane ili ono doprinosi zdravlju papo-katolickih svecenika i samoga pape, to mi nije poznato.

osamucen osamucen osamucen

Подели на овим сајтовима

On 8. 2. 2012. at 20:36, Иван Цветковић рече

Добровече и добродошао,

Драго нам је што си са нама и то је заиста лепо и фино. Но, мисионарење зилота који су се одвојили од Мајке Цркве и разделили се у стотине фракција овде није дозвољено. Можемо разговарати о еклисиологии, животу у вери, било чему али никако се не могу ширити расколничке идеје. Ово је сајт Српске Православне Цркве и свако је добродошао, ако је добронамеран.

Postovani gospodine Cvetkovicu, koliko mi je poznato na Vasem forumu pisu pripadnici raznih religija, koji se trude da svima vama priblize njihova gledista, dakle da misioniraju.

Pod pojmom "misioniranje" mozemo razumjeti mnogo toga.

Da li bi Vi bili ljubazni da mene, kao pripadniku istinske pravoslavne Crkve dozvolite da o svojoj vjeri pisam, barem onoliko koliko o svojoj vjeri pisu ovdje prisutni papo-katolici i muslimani, ni manje ni vise od toga.

Da budem administrator Vaseg cijenjenog foruma, po ugledu na neke papo-katolike, koji Vas forum uredjuju, zajedno sa Vama, to zaista necu traziti.

Moja je zelja da jednostavno razmenjujemo nasa masljenja. Ako ste Vi toliko sigurno u ono sto vjerujete, onda nece biti nikakav problem, da mene "raskolnika" kako Vi to kazete, preobratite i spasite od sigurne propasti.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да ћеш завршити ово своје мисионарење пре него што си га и започео...

Уосталом, твоје писање ми мирише на некога... сада ћемо то проверити.

Подели на овим сајтовима

On 8. 2. 2012. at 20:55, Иван Цветковић рече

Мислим да ћеш завршити ово своје мисионарење пре него што си га и започео...

Уосталом, твоје писање ми мирише на некога... сада ћемо то проверити.

Cijenjeni gospodine Cvetkovicu, da bih Vas postedio pretjerane upotrebe Vaseg cijenjenog nosa, kojim zelite da me intezivno omirisetem ja cu Vam pomoci u poslu.

Jovan Zilot je Vukman Cejovic, koji se 17.12.2011 godine krstio u Crkvu istinitih pravoslavnih hriscana, poznatu pod nazivom "GOH".

Zahvaljujuci Vama licno, gospodínu Aleksandru Djakovcu i mnogima drugima, ja sam spoznao Istinu.

Zbog toga ostajem Vas duznik do kraja zivota.

Kao sto sam rekao, nije mi namjera da vrijedjam niti da provociram. Kao istiniti pravoslavac, imam obavezu i prema Bogu i prema Vama koji kroz mene i ostale zilote mogu spoznati istinitu vjeru, kojoj ako pridju mogu biti i spaseni od vjecnoga ognja.

Zaista mi nije namjera da ovdje unosim pometnju, nego da jednostavno razgovaramo.

Ako je na Vasem forumu jedino zilotima, pogotovo, ako je Vukmanu-Jopvanu Cejovicu zabranjeno da pise, onda cu ja to da postujem.

Toliko od mene, bilo kako da odlucite, ja Vas licno pozdravljam i zelim sve najljepse.

Подели на овим сајтовима

On 8. 2. 2012. at 21:06, Katarina N рече

Auuuuuu, eufemizmi eufemizmi...ne mirise mi to na dobro novbreeeee

Са овог форума су бановани и „обични цркворушитељи” попут Родољуба Лазића, где онда један, секташ, псевдоревнитељ да мирише на добро...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да Чејо, видим вечерас си веома фин... када се само сетим како си на расколничким сајтовима пљувао по Цркви некако ми буде и драго што се више не позиваш на наше Епископе и СПЦ.

Не знам зашто Ти баш ништа не верујем... уосталом, ово није тема за ћаскање већ за упознавање са члановима форума. Дакле, ипак сам добро претпоставио да је Чеја у питању :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...