Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Човече, шта кажеш , ал сам страшан а, шта би тек било да ме видите.

;):D :D

Ма како виђење, криј се и даље, од како си дао све оне генералије, коса, очи, број ципела,

распитују се неки људи о теби. Засад су били пристојни, чак љубазни али су им цеви вириле испод

сакоучића. Један се зове ....

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима и од грешног брата Слободана!

Све похвале организаторима овог сајта.

Нисам од редовних и честих форумаша али свака озбиљна и добронамерна дискусија ме итекако занима. Са благословом епископа и одговорним свештенством у администрацији верујем да овај форум може да се уздигне од уобичајених јалових и штетних форумашких преписки и препуцавања - чак до мањих научних огледа...

Овде сам пре свега због богословски тема као и нове србијанске православне мисли за коју мислим да је у наше дане нарочито потребна.

Срдачан поздрав,

Слободан Ковач

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

Како се зовем, то већ видите...

Година ми је 27,5 :-)

Из Београда сам, где и даље живим, радим...

и студирам - негде сам на половини последипломских студија.

Православне форуме ретко посећујем,

јер је друштво изгледа боље расположено

и мање склоно препирци на другим местима.

Надм се да ће такав случај бити и овде,

пријатно дружење

са поштовањем туђег мишљења и осећања,

без претераног надмудривања.

Видим да сајт има и неке неуобичајене одељке

који нису везани стриктно за православље,

и то ми се много свиђа.

Ова порука је већ довољно дугачка,

али могу и да је допуним неки следећи пут  ;)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог, браћо и сестре!

Ево да се и ја укратко представим:

зовем се Сузана, '73 годиште, живим у Београду, удата и мајка ћеркице Ане (ако Бог да, биће их још;) )

Уз Божију помоћ, нека овај сајт привуче пуно православних...

Није лако опростити

- потребно је много снаге.

И љубави!

Подели на овим сајтовима

?????? рече:

?????? ??? ?????!???? ?? ?????, ?? ??? ??????...?????? ?? ?? 27,5 :-)?? ???????? ???, ??? ? ???? ?????, ?????...? ???????? - ????? ??? ?? ???????? ??????????????? ???????.??????????? ?????? ????? ?????????,??? ?? ??????? ??????? ???? ???????????? ???? ?????? ???????? ?? ?????? ???????.???? ?? ?? ?? ????? ?????? ???? ? ????,???????? ????????? ?????????? ????? ??????? ? ???????,??? ?????????? ????????????.????? ?? ???? ??? ? ???? ???????????? ?????????? ???? ?????? ???????? ?? ???????????,? ?? ?? ?? ????? ?????.??? ?????? ?? ??? ??????? ???????,??? ???? ? ?? ?? ??????? ???? ??????? ???  ;)

Milice pa i mi smo samo ljudi, mora se ?ovek malo i našaliti..e sada...kao i svuda ima nas raznih i to zavisi od ?oveka i njegove širine a ne od foruma :D...da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ne rade ništa...

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

????? рече:

:D :D :D?? ??? ?? ?? ???? ?? ??????? .?????? - ????? ? ??????? ?????? ??????.???? ???? - ????/????.???? ????? - ? ?????????? ?? ???? , ?? ????? ?? ????????? ???????.?????? - ? ?????????? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ????? 15-?? ??. :D;):D

meni dostavi recept za onaj deo kad nije post, dobro bi mi došlo 15tak kilograma, da ne vu?em cigle oi džepovima kad duva košava :D

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Више пута сам поновио да  је идеја форума да ширимо радост. То је основно правило којем се владамо. Да људима који желе да осете дух и снагу заједнице, то овде и доживе, а онда када се  упознају са Православљем на прави начин постану и чланови Свете литургијске заједнице која води у вечни живот. С тим у вези, као нормални а не затворени људи  и хришћани, који су стали на врата Цркве, па нити улазе, нити другоме дају да уђу, дамо вама праве информације. Некад ће се до правих информација доћи и преко неких мало мање важних тема, али мислим да је то начин да људима покажемо ширину наше Свете Цркве која може да прими сва чеда, а најпре она заблудела, као наш небески Отац. А радост је тада веће него за 99 праведних.

Подели на овим сајтовима

marija рече:
  ????? рече:

:D :D :D?? ??? ?? ?? ???? ?? ??????? .?????? - ????? ? ??????? ?????? ??????.???? ???? - ????/????.???? ????? - ? ?????????? ?? ???? , ?? ????? ?? ????????? ???????.?????? - ? ?????????? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ????? 15-?? ??. :D;):D

meni dostavi recept za onaj deo kad nije post, dobro bi mi došlo 15tak kilograma, da ne vu?em cigle oi džepovima kad duva košava :D
???? ???? ???????, ????????? ?????? ?????? ???? ???? ???????? ??????? ???????.????? ???????? ?? ?? ????????.??? ???? ??????? .???? ?????? ???? ???? ?? ????? ? ???.? ??? ???? ???? ???? ?? ????? ? ????.??????? ?????? ????? ????? , ???????? ?? ???? ?????? ? ????? ????? ????.????? ?????? ???? (??? ?? ????? , ?????? ?????? ?? ?? ???? ??????) ? ??? ??????? ??? ????.????? ?? ???.?? ?? ??? ?? ????.??????? ? ???? ???? ?? ???????? ?? ??????? ?? ????? ? ????? ?????? ??? ????, ?? ?????????? ??? ?? ??? ?????? ?? ?????. ? ??? ?? ????????.? ??? ??? ???? ??????? .???? ?? ?? ??????? ?? ???? ?? ?? ?????.? ????? ????? ?? ?? ??????? ??????? ????????? ?? ?????????? ?? ??????????.????????
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ух, ја бих баш волео да скинем једно 7-8 кила. Иначе ја сам "навучен" на леба. Нема ништа лепше од леба. Замисли, онако врућ, мек, па се све топи.

Да, више од хлеба волим нафору. Нема ништа лепше него кад после дељења остане још мало. Знате ли да је нафора много укуснија ако се тесто попари? Онда буде онако пријатно слаткаста.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...