Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Христос се роди,

Моје име је Ванда Станојевић,имам 32 године,  мајка троје дјеце, интересује ме умјетност посебно иконопис. Нисам раније посјећивала форуме, али ме је сестра Валентина звала кад је видјела да се и отац Бранислав прикључио, а пошто је он мој духовник жељела сам да прочитам о чему се ради. Сад ево сваки дан читам  crvenilo и има доста занимљивих тема и хоћу да похвалим оца Ивана за његов труд.

Свима све најбоље....

"И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хвала сестро, трудићемо се да будемо још бољи и кориснији свима :)

Ускоро спремамо неколико великих изненађења за све вас, но мало се стрпите. :)

Подели на овим сајтовима

za vandu...na ovoj strani imaš emisiju svetlost ikone,pa skini ako te zanima  :)

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3253.60.html

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ванда добродошла!  319.gif :drugarstvo:

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

za vandu...na ovoj strani imaš emisiju svetlost ikone,pa skini ako te zanima  :cheesy2:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3253.60.html

?????

"И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26)

Подели на овим сајтовима

Богдао свако добро и теби и твојима.

Ако речи ове, пут неког‘ ливана, и у срцу вашем, љубављу разграна,

помените вашим молитвама раба, бескорисног Бож‘јег ђакона Горана.

Подели на овим сајтовима

Бог се јави!

Ево сад сам наишла на ову тему, па ред је да се и ја представим. Нова сам овде, још увек истражујем, али има све што ме интересује, а нисам смела да питам  joooj. Иначе сам из Београда, са Церака, зовем се Саша Московљевић, за месец дана напунићу 27. годину. Драго ми је што сам наишла на вас  0104_cheesy, душекорисних разговора никад није превише

тол'ко од мене за сад

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

• Гости

klapklap se javi,Sasa! klapklap

Dobro nam dosla! klapklap

Svrati malo na kaficu i zurku u Zenski kutak!  klapklap

I nama je drago sto si nas pronasla!Pitaj slobodno sve sto te zanima.Zato smo tu,da jedni od drugih ucimo i da se lepo druzimo. :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...