Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ведране, Хорхе, Пајко, Станоје добро ви нама дошли!  0442_feel 0442_feel 0409_feel

Предање брате остао нам још дуго да заједничаримо овде dada  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Радош из Сомбора. Завршио сам Богословију СВ. Кирила и Методија Призрен/Ниш. Остао ми је дипломски  на БФ. Рад је из патрологије на тему "Литургијски карактер исихастичке молитве" ментор ми је владика Максим. када буде одбрана јавићу на форуму па дођите. Предајем веронауку у Апатину. Ожењен сам вероучитељицом већ 3 године. Деце још немамо. Пуно поздрава.

Подели на овим сајтовима

ovo je moj novi dečko RADOŠ.......zvani Džoni Постављена слика  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

dobro nam došo,brate............ 0703_read

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ovo je moj novi de?ko RADOŠ.......zvani Džoni Постављена слика  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

dobro nam došo,brate............ 0703_read

??. ??, ??. ????? ????. ?? ?? ??? ????. ?? ??? ????? ??? ?? ?????? ?????? ??????. ????? ?? ??????????. ? ?????? ????? ??????? ????????.  0442_feel
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

ovo je moj novi de?ko RADOŠ.......zvani Džoni Постављена слика  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

dobro nam došo,brate............ 0102_laugh

???, ??? ???? ?????? :  ??? ??? ???????? ? ??-?, ????? ?? ?? ????? ???????? (?? ?????????? ????...) ???? ?? ??? ???? ????? ? ??? ?? ?? ????? ????....      0110_hahaha

?????????? ??????? !    0110_hahaha

??? ???? ?????, ???? ?? ?????? ?? ??? ??????????? ????? ?!  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

????? ?? ???????. ??????? ??? ??????????? ??. ?????? ? ???????? ???????/???. ????? ?? ?? ?????????  ?? ??. ??? ?? ?? ??????????? ?? ???? "??????????? ???????? ??????????? ???????" ?????? ?? ?? ??????? ??????. ???? ???? ??????? ?????? ?? ?????? ?? ??????. ???????? ????????? ? ???????. ?????? ??? ?????????????? ??? 3 ??????. ???? ??? ??????. ???? ????????.

????? ??? ????? ? ????? ??? ????? ??? ????? ??? ??? :) :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...