Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кандеџина, много ти надимак подсећа на претходни, а иначе и Candida albicans, та упорна досадна гљивична инфекција такође носи "бело" име, у складу са варикином која ти је била инспирација за ник прошли пут .

И, кажеш, дошла пријатељица да брани своју пријатељицу. . . Да, а ми смо посисали јутрос весла за доручак.

Бај д веј, и стил писања је препознаљив, опет провокације, ц-ц-ц ... па још и претње да ће пристићи још другара провокатора ...  4chsmu1

Што се мене тиче, на мојој си игноре листи.

Приметила си да постоје сличности у писању двоје људи који су пријатељи сличних мишљења и интересовања, и да намерно имамо сличан ник?  bendoff

А у то шта си ти "јутрос сисала за доручак" не улазим  smej.gif

И не мислим да би баш било пристојно да се ја сада на исти начин "поиграм" са твојим ником  smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' />

А оно није била претња, жао ми је ако си тако то схватила  smej.gif

Но, хвала на добродошлици, схватићу да је то "твој начин да пожелиш добродошлицу", а биће ми задовољство да будем на твојој "игнор листи"  spam

Chevalier, хвала  dizzy999

И свака част за песму - то је то  319.gif  bendoff

Подели на овим сајтовима

Какве су овде сигурносне провере канда се пише на сајту неке транснаци агенције  smej.gif

Колико се ја (не)разумем овде би требало да је добродошао свако ко својим писањем не крши правила форума, јер, а сада најјача аргументација - и "МИ" смо људи  spam

Мада постоји овде група корисника која покушава целу нашу екипу /Црни, Сиви, Оранж (још га нема), Бели, "Бела"/ да сврста у групу нељуди, "врсте коју треба прогонити" и тако даље.. То није фино, оче Иване, зар јесте?

Корисник Зибиди и још њих пар су толико пута изговорили ону непомјаничку реч, која је еманација апсолутног зла, а почиње н Ф....  bendoff толико пута колико Б92 + Чанак + Чеда неће за 100 година изговорити, ваљда то нешто говори о њиховим нагонима и психолошко/физиолошким потребама. Молим Вас, да узмете све у обзир и да будете објективни. Ако и сами погледате, без предрасуда, уочићете сигурно примену вишеструких аршина. Надам се да ће иста правила важити за све, уместо да се једнима дозвољавају увреде, а други бивају бановани иако нису одговорили на те њихове страшне увреде (као друг Сива еманенција рецимо, господин чије корисничко име је написано на немачком језику  bendoff )

Надам се да се, оче Иване, не љутите што се ја нађох да Вам одговорим и да нећу за ово бити банован  dizzy999

Магда брзопотезна, на коју групу мислиш, колико ја могу да видим има их бар две?  319.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ништа није чудно да повремено форум нападају ови или они. Решио сам да више са њима нема дискусије и сви они који су дошли на форум да нас уче Православљу јер им је "тако рекао свештеник", баба, деда, јанко-марко... а не да заједнички изграђујемо ово место као интернет сабиралиште људи који схватају да је највећа врлина волети једни друге, биће бановани без икаквих разговора. Теме "критика модератора" или "питајте модераторе" нису постављене ту да по цео дан појединци спамују правећи негативну слику о људима који овде предано раде не би ли се чула жива реч утехе, већ да се помогне модераторима да још боље раде, да се дају нове идеје итд... зато оне теме готово да уопште не читам и не узимам за озбиљно.

Такође, другари, пријатељице, млађа браћа и тетке који су дошли да бране бановане кориснике ће такође бити бановани без разговора.

Схватите ово најозбиљније.

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=68.msg402665#msg402665 date=1301828278]

видим да су неки дошли у крсташење, па реко да им услишим жељу.

ал на један специфичан начин.  4chsmu1

клик - Бојиште :)

Хм... како су дошли тако ће и да оду. Не пада ми напамет да дозволим да поједини анонимуси кваре концепцију сајта који је на првом месту мисионарски. Ако некоме пружиш руку и дочекаш га као човека, а он ти враћа рушењем заједнице, најбоље је да се врати одакле је и дошао.

Браћо и сестре, слобода вашег писања не треба и не сме да угрози слободу других чланова.

Поједини чланови ће бити бановани без икаквог обавештења јер не заслужују да буду на овом месту а они нека се после жале коме год хоће.

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=68.msg402665#msg402665 date=1301828278]

ал на један специфичан начин.  prstgore

клик - Бојиште :)

Хм... како су дошли тако ће и да оду. Не пада ми напамет да дозволим да поједини анонимуси кваре концепцију сајта који је на првом месту мисионарски. Ако некоме пружиш руку и дочекаш га као човека, а он ти враћа рушењем заједнице, најбоље је да се врати одакле је и дошао.

Браћо и сестре, слобода вашег писања не треба и не сме да угрози слободу других чланова.

Поједини чланови ће бити бановани без икаквог обавештења јер не заслужују да буду на овом месту а они нека се после жале коме год хоће.

Е кад сте до овога догурали,да вам свештеник овако каже  0442_feel Ја би била мања од макова зрна!!! Тако се то ради оче 4chsmu1 :) :)

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

ал на један специфичан начин.  :drugarstvo:

клик - Бојиште 0442_feel

аутобан није никад решење, а са разумним се може изаћи на крај.

знамо и неке неразумне од раније, да не именујем, који се се преобразили  algabacaju

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...