Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobro veče svima!

Evo, da se i ja predstavim.

Ime mi je Vesna, i odavno nisam naišla na interesantniji forum. Iz Beograda sam, 35 god, i radim kao hemijski inženjer.

Inače sam početnik u veri i puno toga ne znam, ali nadam se, naučiću (verovatno uz gomilu glupih pitanja, al šta ću). 0110_hahaha

Dugo mi je trebalo da stignem dovde... ali se radujem, što što ovakav forum postoji i čitam na preskok raznorazne diskusije, sve mi je zanimljivo. :291291291:

Eto

Добро дошла, Весна! Ми смо скоро па колегинице, ја сам технолог. А у вери сам ... па и стара и треба да постанем нова изнова ...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog, ja sam hrišćanski teolog iz jedne državice iz okruženja. Upoznaćemo se već, a ovde sam mislio da se javim samo  bendoff

zamolio bih te da ne koristiš proxy sledećeg puta kada se loguješ jer ćeš biti trajno banovan...  1000000001010

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

А мо`ш ли ти да појасниш вот из дет празнина у глави?  7896634

Много си нешто осетљив и ништа не разумеш, за све ти требају нека појашњавања, а са шесте стране, пак.... Спреман си да осудиш тако олако људе који су чланови Цркве Христове.  0102_laugh

Напросто ме греје љубав коју осећам да избија иза тебе  0102_laugh

Да се претпоставим и овде, кад је ред, нек је ред.

Ја сам господин Бели, хрићански верник, нисам теолог, али се интересујем, волим да се шалим, али и да озбиљно причам када су озбиљне теме и саговорници у одговору.  bendoff

Надам се да ме нећете разапети на точак, пирамиду или не дај Боже на неки закривљени крст, браћо и сестре.

Помаже вам Бог  1000000001010

Подели на овим сајтовима

А мо`ш ли ти да појасниш вот из дет празнина у глави?  7896634

Много си нешто осетљив и ништа не разумеш, за све ти требају нека појашњавања, а са шесте стране, пак.... Спреман си да осудиш тако олако људе који су чланови Цркве Христове.  0102_laugh

Напросто ме греје љубав коју осећам да избија иза тебе  0102_laugh

Да се претпоставим и овде, кад је ред, нек је ред.

Ја сам господин Бели, хрићански верник, нисам теолог, али се интересујем, волим да се шалим, али и да озбиљно причам када су озбиљне теме и саговорници у одговору.  bendoff

Надам се да ме нећете разапети на точак, пирамиду или не дај Боже на неки закривљени крст, браћо и сестре.

Помаже вам Бог  1000000001010

јако ми је познат овај рукопис...

Подели на овим сајтовима

Bas ste dosadili sa tim IP adresama, kao i ostalim ...

Sta ako neko ima clanove porodice koji zele da pisu na forumu?

Privatnost mora da bude svetinja ...

A da ne govorim da, ako se neko "klonira", praksa je, cak i na B92, da se samo taj klon banuje ...

Jednostavno, gubite dizgine ... ne banujete ljude zbog pravih razloga ("posveceni" i "izbeljivac") veczbog gluposti ...

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Sta ako neko ima clanove porodice koji zele da pisu na forumu?

Privatnost mora da bude svetinja ...

A da ne govorim da, ako se neko "klonira", praksa je, cak i na B92, da se samo taj klon banuje ...

- не би се пријавили са исте адресеу тако кратком року.

- приватност није светиња, све твоје и моје поруке су власништво форума а морају се на захтев органа отворирти без твог питања.

- на б92 имају своја правила, жру своја

Подели на овим сајтовима

Помаже Вам Бог  bendoff

Да почнемо причу искреношћу, под ризиком да та исреност буде кажњена од стране поштоване администрације - ја сам овде дошла само из једног разлога, а то је овај "крсташки рат" који је објављен мојим пријатељима - и конкрентно бановање моје пријатељице Candeggine (пошто видех да је било неких "недоумица" - да вам откријем да јесте у питању женски пол тј једна млада дама).

Но, дотична ми се обратила са жалбом да је прогнана са "православног сајта" (и не само она, наравно) и то без икакве "приватне поруке" са образложењем или упозорењем. Па будући да је чињеница да у било ком случају нападнута јединка мора да се брани и за тим има потребу, када јој се то онемогући - ту су пријатељи да стану у одбрану (за то служе пријатељи, зар не?)  spam...ако је ово јасно, интересовало би ме - колико пријатеља ће бити приморано да овде дође, колико ће их бити редом бановани и да ли ће то вечно да траје?  dizzy999

А што се тиче разлога за бановање... Па где вам је смисао за хумор? И зашто је духовито ако неки други корисник постави музику из филма о скинхедсима, а није духовито што је моја другарица поставила ону песму?  smej.gif

Толико за прву поруку, надам се да ће их бити дозвољено што већи број, и да ће дружење да потраје, па  и да се промени моја мотивација за долазак овде, зарад неких лепших тема у којима бих могла да се пронађем и сложим са вама  bendoff

Подели на овим сајтовима

Кандеџина, много ти надимак подсећа на претходни, а иначе и Candida albicans, та упорна досадна гљивична инфекција такође носи "бело" име, у складу са варикином која ти је била инспирација за ник прошли пут .

И, кажеш, дошла пријатељица да брани своју пријатељицу. . . Да, а ми смо посисали јутрос весла за доручак.

Бај д веј, и стил писања је препознаљив, опет провокације, ц-ц-ц ... па још и претње да ће пристићи још другара провокатора ...  spam

Што се мене тиче, на мојој си игноре листи.

Подели на овим сајтовима

Бог ти помого жено 319.gif

добро дошла на бојиште  4chsmu1

има нас овде који не падају у несвест због женских суза, поготово безобразних  bendoff

а ја имам посебан пик на духовите нацисте који прозивају нерођену децу и цигане  bendoff

пс. морам признати да су вам супер надимци, тако су истинити  spam dizzy999 smej.gif

Подели на овим сајтовима

Lele,jaooo  smej.gif bendoff Pa dolazi nam čitava kolekcija iz porodice domestosa  spam dizzy999.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...