Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог свима!

Зовем се Снежана, недавно сам напунила 33 године.

Већ неко време пратим овај форум, па сам одлучила да вам се придружим.

Добродошла, Снежана звана Малина (црвено-бело, као Црвена звезда  bangin )  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Draga moja sele Malina - baš se radujem što si tu  0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

1405_love 1405_love

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Добродошла!!!!

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

0110_hahaha leteti 1405_love :group111: 319.gif

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

хихихи, генијална комбинација имена  0304_smile4 bliss jeeee 0405_feel

добро дошли сви новаци  0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Dobro došao  :drugarstvo:

Nije mi jasno ovo za slavu i čast? dada

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Поздрав свима, у последњих пар дана сам пратио неке интересантне дискусије, па сам решио да се прикључим, да допринесем атмосфери  :drugarstvo:

За Славу и Част!

pravljenje duplih naloga znači trajan ban sa foruma... hvala lepo i dovidjenja... Geheiligt

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...