Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hvala dragi moji :drugarstvo: :group111: Inače,u grupi DLZ je svirao jedan moj školski,on je maaaalo bolje prošao od mene... kriminalac sFun_bat Talenat je veći nego što je bio,ali mi je žao što nisam nastsvila dalje(FMU ili nešto slično),verovatno bi sada uživala(mislim,radila bi ono što volim).Dobih u poruci od srđanak da nismo slušali roditelje i zato smo sada propali...Ma nije,ja ih slušala,ali ni oni,ali ni država nisu imali sluha za nas.Ni tada,a ni sada... 4chsmu1 4chsmu1 Ali,idemo napred,ne vraćamo se unazad...Kreće prstgore :cheesy2: prstgore

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

А што да се представљамо,баш је лепо овако :229229229: Шала мала!!!Ево ја се представљам:пропали музичар(завршила средњу музичку,али без посла),жељна духовно-културног развоја(зато сам са вама),обожавам своју малу породицу,музику,књиге и дружење(мада у граду у коме сам рођена и одрасла нема много тога кад се све наведено узме у обзир) и волим све људе који воле...Ето,нећу више да давим...Надам се данисам била досадна,а ако јесам  smej.gif извините!ПС:Лепо ми је бити с вама smej.gif :229229229: :229229229:

Uh teska rec propali muzicar...,ja sam takodje zavrsila muzicku i gimnaziju sto me je jako gusilo jer sam samo zelela da sviram violinu pa posto su rodutelji dali uslov da moram zavrsiti i gimnaziju u slucaju da mi se violina doasdi pa zelim da upisem neki fakultet koji nije Akademija, onda sam se jos vise smorila kada sam morala da upisem prava i tako da sam i ne svrseni pravnik i ne ostvaren muzicar!!!Ima nas dosta ovde muzikalnih i ide prica o orkestru ZRUbor  :229229229: :229229229: :229229229: :229229229: mozda bi stvarno mogli da se organizujemo
Подели на овим сајтовима

Значи,сродна душа :) :) Драго ми је да смо се упознале,а што се тиче организовања,ја сам за dada 0110_hahaha

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

.Bogorodica.

isus-sinai Еее, а ја сам само желела да знам да свирам, а нисам никад знала (не рачунам оно свирање обавезне  amin-nas у педагошкој школи-Албин Факин "Шола за клавирско хармонико"  :mad: ). Ви сте срећнице што знате да свирате!

Добро дошли сви којима још нисам пожелела добродошлицу! sv-maksim

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...