Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Владане умало те нисам пријавила уреднику  0110_hahaha мало се губим, прво кренем на цитат па онда та пријава и онда тек убодем одговор  :cheesy:

Хвала на добродошлици и Дејану и теби

Не знам сад која сам крвна група, морала бих да погледам у књижицу

навијам за партизан од малих ногу (тата ме је тако научио  :))

Омиљени певач гранда ми је Душан Свилар  0110_hahaha

Глумац-глумица.....давно сам гледала неки филм, па сам и заборавила за њих...има их више у сваком случају...паде ми на памет Ал Паћино, Расел Кроу, Мерил Стрип, Џулија Робертс....и тако

Владика, па мој владока Иринеј  :) али и Атанасије, митрополит Амфилохије....

Манастир Велика Ремета, то је уједно и једини у којем сам провела више од пара сати, била сам 3 дана и заљубила се у све њих  dada

Празник-Васкрс  :cheesy:

Свећарка- Даница :cheesy: тј. некада је продавала свеће сада су је унапредили; ради у канцеларији. Углавном док је продавала свеће, када журим нисам смела да уђем у Цркву јер бих обавезно заглавила, једном мислим да су ми ставили казну за паркирање јер је истекла карта а ја заборавила да продужим  joooj

Подели на овим сајтовима

Ја се зовем Радован из Херцеговине сам,ниса нешто причљив па смим тим и пуно не коментаришем али сам ту.Ожењен сам и имам малог синчића коме ће за пар дана 4 године.Поздрав за све чланове нека је Божији благослов са вама.

Подели на овим сајтовима

Добродошао, Радоване!  1000000001010 Како се зове синчић?

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Владане умало те нисам пријавила уреднику  0102_laugh мало се губим, прво кренем на цитат па онда та пријава и онда тек убодем одговор  :cheesy:

Хвала на добродошлици и Дејану и теби

Не знам сад која сам крвна група, морала бих да погледам у књижицу

навијам за партизан од малих ногу (тата ме је тако научио  :))

Омиљени певач гранда ми је Душан Свилар  stadaradim

Глумац-глумица.....давно сам гледала неки филм, па сам и заборавила за њих...има их више у сваком случају...паде ми на памет Ал Паћино, Расел Кроу, Мерил Стрип, Џулија Робертс....и тако

Владика, па мој владока Иринеј  :) али и Атанасије, митрополит Амфилохије....

Манастир Велика Ремета, то је уједно и једини у којем сам провела више од пара сати, била сам 3 дана и заљубила се у све њих  dada

Празник-Васкрс  0442_feel

Свећарка- Даница :cheesy: тј. некада је продавала свеће сада су је унапредили; ради у канцеларији. Углавном док је продавала свеће, када журим нисам смела да уђем у Цркву јер бих обавезно заглавила, једном мислим да су ми ставили казну за паркирање јер је истекла карта а ја заборавила да продужим  joooj

Ја се зовем Радован из Херцеговине сам,ниса нешто причљив па смим тим и пуно не коментаришем али сам ту.Ожењен сам и имам малог синчића коме ће за пар дана 4 године.Поздрав за све чланове нека је Божији благослов са вама.

Добро нам дошли  zru

Подели на овим сајтовима

Evo dosao red i na mene da se predstavim  eheeeej :bla: 0102_laugh

Moje pravo ime je Milena,studiram Bogosl. fakultet u Beogradu, i pala trecu godinu nazalos'

Moj episkop je Svjatjejsi Patrijarh koji me na rodjendan blagoslovi da upisem PBF

Volem sve sto vole mladi  4chsmu1

slusam sve od muzike...

mislim s'a vise reci?  0442_feel  0442_feel  0442_feel

0212_rolleyes  prst ka gore  :)

P.S.obozavam ljubicice  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Љубичице драга...ја студирам Правни а моја сестра је завршила Теолошки, сада завршава мастер, ако Бог да, уписаћу и ја када завршим права...никада није касно...рачунам на помоћ  0110_hahaha oleeeee 319.gif slava3 joooj ljut

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Evo dosao red i na mene da se predstavim  :) :bla: :)

Moje pravo ime je Milena,studiram Bogosl. fakultet u Beogradu, i pala trecu godinu nazalos'

Moj episkop je Svjatjejsi Patrijarh koji me na rodjendan blagoslovi da upisem PBF

Volem sve sto vole mladi  4chsmu1

slusam sve od muzike...

mislim s'a vise reci?  0442_feel  0442_feel  0442_feel

:)  :)  :)

P.S.obozavam ljubicice  4chsmu1

сад нам и званично добро дошла у ову нашу махалу  0102_laugh 0102_laugh
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...