Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

нажалост, асистент је добио васпитни бан.

права је штета да није могао дуже с нама да буде, да имају и остали прилике да се увере у његове неспособности и незнање, а о клеветама да не причамо.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8553.msg248495.html#msg248495

Подели на овим сајтовима

права је штета да није могао дуже с нама да буде, да имају и остали прилике да се увере у његове неспособности и незнање, а о клеветама да не причамо.

0409_feel
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Gospodine Maks, budite ljubazni i recite o cemu bi Vi, licno, voleli da ja pisem.

Apropo "kaludjer" sa foruma www.ihtus.us, moja malenkost nije taj "kaludjer", sto naravno ne znaci, da ja ne znam, ko je "kaludjer".

Da li Vas mnogo interesuje, ko je "kaludjer"?

MaksmI, izvinite, da li imate u planu da se u skorije vreme bracno vezete za neku od sestara, sa ovog, ili nekog drugog foruma? ;)

аааа, свака част ,сећаш се свих детаља... klapklap

Знаш како,слабо ми иде са овим новаторкама,можда би боље прошао са твојим ревнитељкама,мада ми се не иде у раскол,па да идем на литургије по приватним становима... bleh

da ne trazim  neko imao 44 rodjendan,sretan ti i zivio sto pet pa opet shuntavilo2 4chsmu1 crosseo slava3 klapklap slava3

ha?

seko neznam ,neko se predstavio i jos napisao da ima rodjendan  tako se sjetila i cestitala  ,koje neznam sama ,pojma nemam ,al eto blize  godine meni  pa tako ,da nisam sama medju vama djecom smej.gif mladjimasmej.gif smej.gif smej.gif smej.gif slava3 zru 0110_hahaha drago mi mislim mladim narodom mladjim
Подели на овим сајтовима

Ha ha, znaci strah vas obuzeo od starog dobrog asistenta sa gazimestana...

Подели на овим сајтовима

e koje to bio aja pocela listu  da pisem ,hdtjela da predlozim da pogadjam koje joj kolko sam neozbiljna sam na prvom mjestu pomislila neki  od parade sto se sprema pa oce da dokaze da i on vjernik,bwe necu vise pisati nigdje ni na jednoj temi,medic ako se zaletim molimte brisi sve  ma bilo sta da napisem

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne,ne brate moj nego pastirska briga ....da takav ne sablazni mnoge koji su neutemeljeni u veri.

Najzad, ni sveti oci nisu bili naivni kada su ekskomunicirali jeretike, huskashe iz svoje zajednice.

To sto je pre vise godina Asistent radio i delao mi vidimo danas kao očigledan plod njegovog blagoslovenog truda: opšte nepoverenje neofita u Crkvu, jerarhiju, paranoično i nepravoslavno shvatanje realnosti i današnjeg vremena.

Tako da smo ga , kao odgovroran i ozbiljan sajt koji razmislja u duhu Crkve i sledi njen put i brine o njoj, iznad svega iz pastirskih razloga banovali.

Jer je već odmah u prvih par postova počeo da uči i ispituje naše sveštenike i teologe.....

To ne ide tako.

Подели на овим сајтовима

мош мисити, тресу нам се гаће  4chsmu1 0409_feel 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Jer je već odmah u prvih par postova počeo da uči i ispituje naše sveštenike i teologe.....

није ни то страшно, него је једног мученика Христовог Данила Сисојева оптужио да пориче благодат Благодатног Огња а светог Серафима Саровског да је проповедао јерес царебожја  4chsmu1 0409_feel 0110_hahaha

с неба, па ко муња паде ...

Подели на овим сајтовима

• Гости

мош мисити, тресу нам се гаће  4chsmu1 0409_feel 0110_hahaha
:)
Подели на овим сајтовима

па не стварно, чему служи тај човек на форумима, сем да саблажњава неуке и неутврђене и да их одваја од мајке Цркве и Бога Оца?

излупетао се ко навијен с врата, покушао да упрља све лепо и облатњавио од улаза до излаза, па још и служи ко бабарога да се призренац и њему слични хвале ''моћима'' и ''знањем''.

па још кад није могао да буде миран и да се игра са осталом децом, кварио им је играчке тако што је малтретирао људе по форумима и обарао и кварио радове у труду и зноју лица њихових ... патетично и јадно, комплексашки приступ једног одраслог човека који наиђе на бедем оних који га се не плаше.

то само казује колико се нека група људи која ради на ширењу Истине замери ђаволу, да нема више нити један начин сем беспомоћне агресије кроз виртуелно мучеништво - обарањем и сакаћењем форума, шаљући фамозног ''асистента''.

није ни чудо које име носи, с обрзиром на то чији је асистент.

Подели на овим сајтовима

dobro ako sa ga razumjela on nevjeruje u neka cuda ,isto sto se toga svega tice sam jako tvrdoglava  da jednostavno  povjerujem  sve  jel u prvom mjestu  zamisljam svetost sveto nesto sto bi obasjalo najvaznije stoje ljudski um ljudske misli pa ljudske manipulacije  kako uvijek se ljudska bica na zemlji sluze da sa tim neostavljaju  slobodu svakome  vec bilo kakva manipulacija ili bilo kakva vidljiva ili nevidljiva psihicka projekcija  mislim da pomucuje  mnoge , zato mislim da to bi bilo nest divno sto bi se sirilo ,nije tako ,zato sam tvrdoglava sto se svih pojavljivanja i cuda  desava na zemlji ,da sta znam kako ko oce svi imaju slobodno da biraju  od Boga slobodu

Подели на овим сајтовима

сузо, ја не знам у шта или у кога верује тај човек, али покушао је својим претходним писањем да облати два светитеља Цркве.

искрено, мислим да то говори само за себе јер нисам мишљења да је незнање узрок таквом размишљању с обзиром на то колико је дуго активан на нету по православним форумима.

Подели на овим сајтовима

сузо, ја не знам у шта или у кога верује тај човек, али покушао је својим претходним писањем да облати два светитеља Цркве.

искрено, мислим да то говори само за себе јер нисам мишљења да је незнање узрок таквом размишљању с обзиром на то колико је дуго активан на нету по православним форумима.

aha nisam bas nekako ga shvatila bila  mislila d aon o njemu samom pricao da vidim gore napisao neko da svetce sto optuzuje
Подели на овим сајтовима

мош мисити, тресу нам се гаће  4chsmu1 :) 0102_laugh

Donji ves ne prilici da se pominje na ovakvom forumu, koji radi s blagoslovom jednog episkopa. A ti si jos i administrator.

Shvatate li da ste neozbiljni i da i svojim ponasanjem i stavovima upravo vi sablaznjavate one koji zele da cuju i saznaju istinu!

Ne,ne brate moj nego pastirska briga ....da takav ne sablazni mnoge koji su neutemeljeni u veri.

Najzad, ni sveti oci nisu bili naivni kada su ekskomunicirali jeretike, huskashe iz svoje zajednice.

To sto je pre vise godina Asistent radio i delao mi vidimo danas kao očigledan plod njegovog blagoslovenog truda: opšte nepoverenje neofita u Crkvu, jerarhiju, paranoično i nepravoslavno shvatanje realnosti i današnjeg vremena.

Tako da smo ga , kao odgovroran i ozbiljan sajt koji razmislja u duhu Crkve i sledi njen put i brine o njoj, iznad svega iz pastirskih razloga banovali.

To ne ide tako.

O.Ljubo mislim da gresis i da si se utopio u moru "novotarstva" , iako znam da nemas losih namera. Preispituj sve, jer "nije svaki duh od Boga"!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...