Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Bujrum! Ehlen ve sehlen! Хвала :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 :bla: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ЖРУ Администрација Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Милан ће добити администраторски додатак због овога :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Хм,занимљиво да је ова сека изазвала толико усхићење на форуму... :bla: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Хм,занимљиво да је ова сека изазвала толико усхићење на форуму... да,да, толико јој пуне руке посла,да не може свима од једном да се одазовне .gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Хм,занимљиво да је ова сека изазвала толико усхићење на форуму... да,да, толико јој пуне руке посла,да не може свима од једном да се одазовне slava3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Ајоој,брате Max,збунио си ме,а ја сам мало смотана у писању,док се не снађем. slava3.Брате Мартирије,хвала на искреној добродошлици. :bla: hvala 1405_love “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Хм,занимљиво да је ова сека изазвала толико усхићење на форуму... 0409_feel да,да, толико јој пуне руке посла,да не може свима од једном да се одазовне https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> Ајоој,брате Max,збунио си ме,а ја сам мало смотана у писању,док се не снађем. .Брате Мартирије,хвала на искреној добродошлици. :291291291: hvala 29dz8zk algabacaju :group111: 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
asistent Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Dobro vece, cenjenim ucesnicima ovog foruma. Ja sam ASISTENT sa bivseg foruma "Gazimestan". Nadam se da me se jos uvek secate. Sa zadovoljstvom cu se druziti sa vama. Ako dozvolite, naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 ааааааааааа,дал је могуће... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Значи немогуће Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
asistent Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Значи немогуће Gospodine Evgenik, kako ste? Veoma me raduje Vase prisustvo na forumu. Kako Vam je otac? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Добро, хвала на питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Dobro vece, cenjenim ucesnicima ovog foruma. Ja sam ASISTENT sa bivseg foruma "Gazimestan". Nadam se da me se jos uvek secate. Sa zadovoljstvom cu se druziti sa vama. Ako dozvolite, naravno. Добро вече , Бог ти помогао и добро нам дошао! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
asistent Написано Септембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 Da li ce mojoj malenkosti biti dozvoljeno da, na ovom forumu, iznosi svoje misljenje? Ako jeste, do kojih granica ce to biti moguce? Da li ce gospoda administratori da mi pozele dobrodoslicu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука