Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bujrum! Ehlen ve sehlen!

Хвала  :bla:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

:)            

:bla:  :)
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Хм,занимљиво да је ова сека изазвала толико усхићење на форуму... :bla:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм,занимљиво да је ова сека изазвала толико усхићење на форуму... :)

да,да, толико јој пуне руке посла,да не може свима од једном да се одазовне  :).gif' class='bbc_emoticon' alt=':bla:' />

Подели на овим сајтовима

Хм,занимљиво да је ова сека изазвала толико усхићење на форуму... :)

да,да, толико јој пуне руке посла,да не може свима од једном да се одазовне  slava3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Ајоој,брате Max,збунио си ме,а ја сам мало смотана у писању,док се не снађем. slava3.Брате Мартирије,хвала на искреној добродошлици. :bla:  hvala  1405_love
Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм,занимљиво да је ова сека изазвала толико усхићење на форуму... 0409_feel

да,да, толико јој пуне руке посла,да не може свима од једном да се одазовне  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' />

Ајоој,брате Max,збунио си ме,а ја сам мало смотана у писању,док се не снађем. :).Брате Мартирије,хвала на искреној добродошлици. :291291291:  hvala   nasznak
29dz8zk ;) algabacaju :( :group111: Just_Cuz_19 1405_love
Подели на овим сајтовима

• Гости

Dobro vece, cenjenim ucesnicima ovog foruma.

Ja sam ASISTENT sa bivseg foruma "Gazimestan".

Nadam se da me se jos uvek secate.

Sa zadovoljstvom cu se druziti sa vama.

Ako dozvolite, naravno.

Добро вече , Бог ти помогао и добро нам дошао!
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...