Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

...па тако има на две стране зезање а иначе је у фазону атеизма неког тешког и воли да зеза православне и муслимане подједнако по форумима.

Хмм...значи седи на "више столица"...колика ли му је само задњица?  :cheesy2:
иначе, живи јако близу повећег нато аеродрома  klapklap
Јел то онај чувени аеродром што је познат по честим изненадним укрштањима,неочекиваним променама правца и снаге постојећих "ветрова",па авиони тешко узлећу,а Бога ми понеки и падне?

Мислим да су ти "погубни ветрови" у корелацији са величином чејовићеве задњице...ето,одговора и решења постојеће мистерије!

0110_hahaha
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

...па тако има на две стране зезање а иначе је у фазону атеизма неког тешког и воли да зеза православне и муслимане подједнако по форумима.

Хмм...значи седи на "више столица"...колика ли му је само задњица?  0442_feel
иначе, живи јако близу повећег нато аеродрома  :cheesy2:
Јел то онај чувени аеродром што је познат по честим изненадним укрштањима,неочекиваним променама правца и снаге постојећих "ветрова",па авиони тешко узлећу,а Бога ми понеки и падне?

Мислим да су ти "погубни ветрови" у корелацији са величином чејовићеве задњице...ето,одговора и решења постојеће мистерије!

то је онај чувени аеродром одакле долазе авакси  4chsmu1

http://en.wikipedia.org/wiki/NATO_Air_Base_Geilenkirchen

Подели на овим сајтовима

Gospodine, vi ste u svojim detektivskim akcijama napravili neku gresku.

Ja se zaista nalazim u Minhenu i u prilicno sam pripitom stanju.

Nemojte da me dalje provocirate.

PS: Nemoj me takat e cu te isprebacat.

с обзиром да сте се лажно представио, дошао да провоцираш и спрдаш се са нама, мислим да је бесмислено да се правиш паметан.

кад смо већ код мојих детективских способности, извињавам се за малопређашњу грешку и дозволићеш ми да се исправим:

ип - 80.137.85.250

држава - GERMANY

регион - NORDRHEIN-WESTFALEN

град - GEILENKIRCHEN

провајдер - DEUTSCHE TELEKOM AG

Bravo, Milane!  :drugarstvo: mense0198626478946378946

smej.gif

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog, dobro vece ili zdravo narode... kako se kome dopada  0110_hahaha

Evo i mene na :)

Tek sam dosla, mada sam tu vec neko vrijeme kao posmatrac i imam samo pohvale za pouke.org

Nadam se da necu ostati samo posmatrac  dada

Nije da imam nesto posebno pametno da kazem pa sam se prijavila na forum, nego covjek prosto prateci vas rad pozeli da bude dio vase virtuelne porodice. Meni se licno dopadate zato sto ste vrlo ozbiljan pravoslavni portal sa onolikom dozom opustenosti i humora koja je potrebna svima

Nadam se da cemo se lijepo druziti  dada

Подели на овим сајтовима

• Гости

dobrodošla Sarena, mislim Sirena....ups.

shuntavilo2

Ево баш сам јутрос писао о твом крају, можда смо се негде и срели.... 0102_laugh

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3141.msg244702.html#msg244702

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...