Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

8086.gif

Ja sam Vesna,dosla sam jer sam  harp a vi ste me utesili...i ne mislim da odem.Udata sam,imam vise od 40 godina,imam dvoje odrasle dece.

hvala

Dobro nam dosla Vesna! Da li znas da Vesna na ruskom znaci Prolece? Tako mi se nesto cini...

Evo jedna lepa pesma za tebe. Harmonikasi su nam uzeli slobodan dan pa ce umesto njih na ulazu da te doceka Boba :0104cheesy:)))

Подели на овим сајтовима

jok...moja svastika ima neke.....

Нешто као "на злвину ми злву злвин деверичић". :smiley:

такој си је..... право збориш... whackado

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

whackado

Ja sam Vesna,dosla sam jer sam  :cmizdrenje: a vi ste me utesili...i ne mislim da odem.Udata sam,imam vise od 40 godina,imam dvoje odrasle dece.

hvala

Слажем се са Тобом, Весна. Овај форум је "оправдао" свој назив. Иако сам кратко ту, могу да кажем да је стварно одличан. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Већ, након само 18 сати (укупно) проведених у овој заједници, постајем зависник.

0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read

Подели на овим сајтовима

whackado

Ja sam Vesna,dosla sam jer sam  :cmizdrenje: a vi ste me utesili...i ne mislim da odem.Udata sam,imam vise od 40 godina,imam dvoje odrasle dece.

hvala

Слажем се са Тобом, Весна. Овај форум је "оправдао" свој назив. Иако сам кратко ту, могу да кажем да је стварно одличан. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Већ, након само 18 сати (укупно) проведених у овој заједници, постајем зависник.

0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_readhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0703_read.gif

Uskoro ces da pokusas da se `skines`... pa se onda vratis.. pa eventualno jos jednom pokusas da odes. I dok si trepnuo imas preko 1000 poruka i zovemo te "Nas covek". Uglavnom, odavde nema odlaska...  0703_read

Подели на овим сајтовима

whackado

Ja sam Vesna,dosla sam jer sam  :cmizdrenje: a vi ste me utesili...i ne mislim da odem.Udata sam,imam vise od 40 godina,imam dvoje odrasle dece.

hvala

Чини  ми се Вессна да сам ти већ пожелела добродошлицу, али није тешко опет рећи.

Добродошла! Ја сам већ близу пензионерског клуба ако ти је за утеху,а има нас још...

Временом ћеш нас све упознати...

0703_read 1312_womens

Подели на овим сајтовима

whackado

Ja sam Vesna,dosla sam jer sam  :cmizdrenje: a vi ste me utesili...i ne mislim da odem.Udata sam,imam vise od 40 godina,imam dvoje odrasle dece.

hvala

добро нам дошла  1312_womens 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read 0703_read
Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima..nisan nabasala do sad na ovu temu,pa se evo javljam na raport.. whackado

Dolazim sa katoličkog foruma,i iz Dalmacije..  0703_read ,Pripadam RKC,imam 34 god,udata,majka dvoje djece..

Eto,nadam se,da ćemo se malo družiti...  :cmizdrenje: 1312_womens

Ne traži mir izvan sebe, jer ako tako činiš to je najsigurniji način da ga ne nađeš. Pronađi mir i ljubav u sebi...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Pozdrav svima..nisan nabasala do sad na ovu temu,pa se evo javljam na raport.. whackado

Dolazim sa katoličkog foruma,i iz Dalmacije..  0703_read ,Pripadam RKC,imam 34 god,udata,majka dvoje djece..

Eto,nadam se,da ćemo se malo družiti...  :cmizdrenje: 1312_womens

Наравно сестро. Жива била и Ти и Твоја дечица. Добро нам дошла.

Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse

Ја сам Миљан, 28год активан сам на форуму Верујем, неко ми препоручио и овај форум, па ево дођох напокон.  319.gif

Некад сам студирао БФ, певам, компонујем (за хорове), и свашта нешто још радим. О том потом.

И не, нисам "ревнитељ".  :0104cheesy:

е па кад је тако, ДУПЛО на добро дошао  0102_laugh :drugarstvo:  nasznak

Хвала, хвала  0510_music

Подели на овим сајтовима

hahahhhahahahaha ja imam stotinak poruka a nisam se predstavio, samo sam banuo i eto....

izvinjavam se zbog toga,

Ja sam Dusan  0104_cheesy iz Zajecara sam, 4. godina srednje skole, imam jos malo devetnaest godina  0104_cheesy....... jel treba maticni broj????  0104_cheesy

нема везе, али можеш и висину и тежину да нам оставиш  4chsmu1 0202_238

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3473.0.html

драго нам је што си са нама  :) 0202_238

Подели на овим сајтовима

hahahhhahahahaha ja imam stotinak poruka a nisam se predstavio, samo sam banuo i eto....

izvinjavam se zbog toga,

Ja sam Dusan  0104_cheesy iz Zajecara sam, 4. godina srednje skole, imam jos malo devetnaest godina  0104_cheesy....... jel treba maticni broj????  0104_cheesy

Напокон један млад човек! 0202_238

Овде су, иначе, све неки стари људи. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...