Гости Guest ага пије млеко Написано Април 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 7, 2010 Ја сам већ послала неколико постова, али открих и ову страну, па да се и званично представим. Зовем се Марија и из Крушевца сам. Све вас поздрављам сверадосним поздравом- ХРИСТОС ВАСКРСЕ! 0110_hahaha Добро нам дошла драга Мирјам ! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ево да се и ја представим, ја сам Ивана, попадија у селу Салаш, између Зајечара и Неготина, епархија Тимочка.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ево да се и ја представим, ја сам Ивана, попадија у селу Салаш, између Зајечара и Неготина, епархија Тимочка.... 4chsmu1Добро нам дошли Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ево да се и ја представим, ја сам Ивана, попадија у селу Салаш, између Зајечара и Неготина, епархија Тимочка.... Добродошла попадија Ивана на наш православни форум ! Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ево да се и ја представим, ја сам Ивана, попадија у селу Салаш, између Зајечара и Неготина, епархија Тимочка.... 4chsmu1 blessyou Dobro došla ! Мораш да отвориш тему на жемском кутку , под обавезно да нам приповедаш како то живеду попадије у 21-ом веку, јел нако ко оне две од поп Ћире и Спире или некако савременије... 4chsmu1 Мислим да би била занимљива тема. Ал ти како оћеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Драги , ниси ли ти из Аустроугарске ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 1)Ime prezime ako hoće grad navesti u kojem živi, porodični status? Љубиша Костић, живим у Солуну, жена + ћерка 2)Stepen naobrazbe(nemora)? дипломирани теолог, сада магистрант теологије 3)tvoje poznavanje tvoje vjere a zatim vjere tvojih sugovornika? за своју веру : "сваким даном , у сваком погледу све више напредујем" , друге вере не познајем превише, а и то што "знам" мислим да није толико тачно, али Богу хвала ето постоје директна места, као што су форуми, где из прве руке и од стручних лица можеш сазнати и о вери других. 4)Šta očekuješ od ovog dijaloga? Поштовање, узајамно уважавање,упознавање и искрено заједничко рамишљање. 5)Šta ne očekuješ od dijaloga? (ово питање ја додао!) Не очекујем да се пише о историји, националним шовинизмима и комплексима који свађају људе већ чисто религијска питања заснована на Светим књигама и учењима религија 6)Da li si se okoristio u ovom pisanju? Како да не, сазнао сам много лепих ствари . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Морам рећи да , на жалост због обавеза, не учествујем активно у дијалогу за шта ми је јако криво... blessyou Понекад се с времена на време укључим..... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 1.Mарко Марјановић, 26 година, Београд. Срећно неожењен 0104_cheesy 2.Студент Високе школе струковних студија Академија фудбала Београ-смер: Менаџмент у спорту. Запослен у истој школи као Маркетинг и ПР менаџер. 3.Самоук (слушање, читање...), о Исламу слабо знам, а желео бих много више. 4.Очекујем да сазнам више о Исламу и да оно што ја знам о Православљу/Хришћанству пренесем браћи Муслиманима, такође очекујем искрен-братски дијалог. 5.Не очекујем распаљивање националне и верске нетрпељивости, копање по ранам из прошлости (ратови) и наметање своје вере. 6.На овом форуму непрестано учим и планирам да наставим да га посећујем свакодневно. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Dijalog je dosad išao na najbolji mogući način, bilo je razilaženja, nekada malo klizečih startova, ali to je bilo dok se nismo upoznali.sada to ide ležernije i bolje!Učimo mi jedni od drugih! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Само на боље се и прихвата...Ако крене низбрдо то више није дијалог, а престајемо бити и браћа... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
agnia Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Pomaze Bog svima i 170fs799081 Evo, i ja se odlucih da se pridruzim ovom forumu. Inace se zovem Aleksandra i iz RS sam, ali mi se svidja ime Agnija pa eto po tome i nik. I sta drugo reci... pa da najvaznije- volim da se druzim sa Hriscanima i nadam se da cu naci i korist na forumu od iskusnijih brace i sestara i toliko za sada... Veliki pozdrav za sve! :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Бог ти помогао и добро нам дошла на 170fs799081 Има овде доста нас из РС eheeeej У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 9, 2010 170fs799081 0110_hahaha eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Pomaze Bog svima i 170fs799081 Evo, i ja se odlucih da se pridruzim ovom forumu. Inace se zovem Aleksandra i iz RS sam, ali mi se svidja ime Agnija pa eto po tome i nik. I sta drugo reci... pa da najvaznije- volim da se druzim sa Hriscanima i nadam se da cu naci i korist na forumu od iskusnijih brace i sestara i toliko za sada... Veliki pozdrav za sve! :smiley: Бог ти помого Агнија сви сте добро дошли ... eheeeej 0110_hahaha Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука