Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Ја сам већ послала неколико постова, али открих и ову страну, па да се и званично представим. Зовем се Марија и из Крушевца сам.  Све вас поздрављам сверадосним поздравом- ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

0110_hahaha

Добро нам дошла драга Мирјам !  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ево да се и ја представим, ја сам Ивана, попадија у селу Салаш, између Зајечара и Неготина, епархија Тимочка.... 4chsmu1

Добро нам дошли  sFun_bat
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ево да се и ја представим, ја сам Ивана, попадија у селу Салаш, између Зајечара и Неготина, епархија Тимочка.... sFun_bat

Добродошла попадија Ивана на наш православни форум ! Hristos vaskrse

Подели на овим сајтовима

Ево да се и ја представим, ја сам Ивана, попадија у селу Салаш, између Зајечара и Неготина, епархија Тимочка.... 4chsmu1

blessyou

Dobro došla !

Мораш да отвориш тему на жемском кутку , под обавезно да нам приповедаш како то живеду попадије у 21-ом веку, јел нако ко оне две од поп Ћире и Спире или некако савременије... 4chsmu1

Мислим да би била занимљива тема.

Ал ти како оћеш...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

1)Ime prezime ako hoće grad navesti u kojem živi, porodični status?

Љубиша Костић, живим у Солуну, жена + ћерка

2)Stepen naobrazbe(nemora)?

дипломирани теолог, сада магистрант теологије

3)tvoje poznavanje tvoje vjere a zatim vjere tvojih sugovornika?

за своју веру : "сваким даном , у сваком погледу све више напредујем" , друге вере не познајем превише, а и то што "знам" мислим да није толико тачно, али Богу хвала ето постоје директна места, као што су форуми, где из прве руке и од стручних лица можеш сазнати и о вери других.

4)Šta očekuješ od ovog dijaloga?

Поштовање, узајамно уважавање,упознавање и искрено заједничко рамишљање.

5)Šta ne očekuješ od  dijaloga?  (ово питање ја додао!)

Не очекујем да се пише о историји, националним шовинизмима и комплексима који свађају људе већ чисто религијска питања заснована на Светим књигама и учењима религија

6)Da li si se okoristio u ovom pisanju?

Како да не, сазнао сам много лепих ствари .

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Морам рећи да , на жалост због обавеза, не учествујем активно у дијалогу за шта ми је јако криво... blessyou

Понекад се с времена на време укључим..... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

1.Mарко Марјановић, 26 година, Београд. Срећно неожењен  0104_cheesy

2.Студент Високе школе струковних студија Академија фудбала Београ-смер: Менаџмент у спорту. Запослен у истој школи као Маркетинг и ПР менаџер.

3.Самоук (слушање, читање...), о Исламу слабо знам, а желео бих много више.

4.Очекујем да сазнам више о Исламу и да оно што ја знам о Православљу/Хришћанству пренесем браћи Муслиманима, такође очекујем искрен-братски дијалог.

5.Не очекујем распаљивање националне и верске нетрпељивости, копање по ранам из прошлости (ратови) и наметање своје вере.

6.На овом форуму непрестано учим и планирам да наставим да га посећујем свакодневно.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Само на боље се и прихвата...Ако крене низбрдо то више није дијалог, а престајемо бити и браћа...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog svima i  170fs799081

Evo, i ja se odlucih da se pridruzim ovom forumu. Inace se zovem Aleksandra i iz RS sam,

ali mi se svidja ime Agnija pa eto po tome i nik. I sta drugo reci... pa da najvaznije- volim da se druzim sa

Hriscanima i nadam se da cu naci i korist na forumu od iskusnijih brace i sestara i  toliko za sada...

Veliki pozdrav za sve! :smiley:

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog svima i  170fs799081

Evo, i ja se odlucih da se pridruzim ovom forumu. Inace se zovem Aleksandra i iz RS sam,

ali mi se svidja ime Agnija pa eto po tome i nik. I sta drugo reci... pa da najvaznije- volim da se druzim sa

Hriscanima i nadam se da cu naci i korist na forumu od iskusnijih brace i sestara i  toliko za sada...

Veliki pozdrav za sve! :smiley:

Бог ти помого Агнија сви сте добро дошли ...  eheeeej 0110_hahaha

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...