Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bog ti pomogo junače!Sečam te se ja i jedva sam dočeko da se vratiš!Hajde kod mene na kahvu, bosansku ili srpsku nebitno!Volio bih da se se čujemo i skypom!Da ti bog pomogne u tvojoj pravednoj borbi!Uglavnom drago mi je da si snama na našem forumu bratstva i jedinstva!Napravit ćemo mi ponovo Jugoslaviju pa nek crknu dušmani!Jel tako brate!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Добро дошао брате назад  0504_music, надам се да неће бити потребе за бановањем. А што се тиче Југославије,  joooj, могли би да пропагирамо ширење љубави и међурелигијске толеранције, било би прикладније - бар кад се ради о овом форуму, зар не?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Bog ti pomogo junače!Sečam te se ja i jedva sam dočeko da se vratiš!Hajde kod mene na kahvu, bosansku ili srpsku nebitno!Volio bih da se se čujemo i skypom!Da ti bog pomogne u tvojoj pravednoj borbi!Uglavnom drago mi je da si snama na našem forumu bratstva i jedinstva!Napravit ćemo mi ponovo Jugoslaviju pa nek crknu dušmani!Jel tako brate!

Босанска или Српска, ова два појма нису искључива  0504_music И код мене се пије босанска кафа али је такође и српска  joooj

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Ја живим у Босни ево скоро 30 година и никада у животу нисам чула за босанску кафу klapklap (ни за српску), знам за домаћу (илити турску кафу), нес кафу, капућино, продужену кафу, еспресо, итд.  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Може ли чај? Бацила сам кафу, и предлажем и осталима.  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Добро дошао брате назад  :drugarstvo:, надам се да неће бити потребе за бановањем. А што се тиче Југославије,  klapklap, могли би да пропагирамо ширење љубави и међурелигијске толеранције, било би прикладније - бар кад се ради о овом форуму, зар не?

U pravu si!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Добро дошао брате назад  :drugarstvo:, надам се да неће бити потребе за бановањем. А што се тиче Југославије,  0409_feel, могли би да пропагирамо ширење љубави и међурелигијске толеранције, било би прикладније - бар кад се ради о овом форуму, зар не?

U pravu si!

klapklap

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Dobro vece, moje je ime Cejo, Cejo legenda, car svih forumna u Srbiji a i sire.

Nekada sam ucestvovao na vasem forumu, ali bijah banovan i eto me sada opet.

Nadam se da me se stariji ucesnici foruma jos uvijek sjecaju.

Dakle, sad opet mogu da tandaram, do tri opomene, pa onda banovanje drugi put.

Drago mi je sto cemo se druziti narednih dana.

Blagoslov svima od mene.

klapklap klapklap klapklap

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Може ли чај? Бацила сам кафу, и предлажем и осталима.  klapklap

volio bih da članovi ovog foruma dođu kod nas u Travnik ! Imamo poznate ćevape i Lutmini kahvu.Da vas vaš bosanac počasti!
Evo ga moj brader Srba. Pozdrav klapklap

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Сјајни су Моцарте!  smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...