Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest Оливера

Помаже Бог браћо и сестре!

Из мог корисничког имена се може наслутити и име  :smiley: иначе сам из Прокупља, из града св.Прокопија иначе нај старија црква на балкану црква је посвећена св.Прокопију и у нашој цркви се налазе мошти и  гробница св.Прокопија али такође се налази и делови моштију св.Великомученика и победоносца Георгија - сц Ђорђа. ( три кошчице прстију десне руке  и парче коже са плавом коврџавом косом ) такође да напоменем да је црква 9.септембра 1934 године прославила хиљаду година постојања иначе на прослави је присуствовао и краљ Александар и патријарх Варнава, мислим да је било довољно . 0104_cheesy

Добродошла, сестро!  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

:cheesy2: Зокси!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Добродошла  Зокси, шта има ново у Прокупљу ових дана? dada

confused

Добродошла, сестро!  0442_feel

confused

Добродошла Зокси!    :cheesy2:

confused

dada Зокси!

Хммм 0409_feel........ joooj па сада ми је јасно ја нисам поставио ком полу припадам  0703_read нема везе хајде све изнова  joooj

Помаже Бог браћо и сестре!

Из мог корисничког имена се може наслутити и име  :smiley: иначе сам из Прокупља, из града св.Прокопија иначе нај старија црква на балкану црква је посвећена св.Прокопију и у нашој цркви се налазе мошти и  гробница св.Прокопија али такође се налази и делови моштију св.Великомученика и победоносца Георгија - сц Ђорђа. ( три кошчице прстију десне руке  и парче коже са плавом коврџавом косом ) такође да напоменем да је црква 9.септембра 1934 године прославила хиљаду година постојања иначе на прослави је присуствовао и краљ Александар и патријарх Варнава, мислим да је било довољно . 0104_cheesy

И само да додам је сам Брат не велики не топли него само БРАТ  dada

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braco i sestre!

Ja bih se najpre trebala izviniti, jer sam, ocigledno pokazala svu svoju nekulturu, postavljajuci pitanje Svesteniku, a da se pre toga ni predstavila nisam  :D

....mozda zato jos i nemam odgovor, pa evo, ako moze pomoci u opravdanju to, da nisam znala da postoji ovaj topic za predstavljanje clanova!

Zovem se Mirjana, rodjena sam u S.Mitrovici, a pre 11 godina sam se, udajom, preselila u okolinu Banja Luke.

Dok sam zivjela u Vojvodini, nisam bila vernik (pored onakve divne Fruske Gore i njenih manastira, ali cini mi se da je tamo jednostavno bila takva "klima"),

a od kako zivim ovde, cini mi se da ima puno vise vjerujucih ljudi.

Ili je to mozda moja sreca da na takve ljude nailazim. 0510_music

Imamo nekoliko manastira u okolini koji su jako posjeceni, u manastiru Krupa na Vrbasu(crkva Sv.Ilije) se ispred stoji, ne mozemo svi nekada ni uci, koliko nas dodje na Sluzbu Boziju. Ja se svaki put odusevim kad to vidim.

Inace, udana sam i Imam cerkicu od 2 godine, koju od malena ucim onome sto sam ja, tek skoro, saznala.

Inace, po struci sam diplomirani ekonomista, veliki ljubitelj pisane rijeci, prirode, dobrih ljudi i djece.

Svako dobro, pozdrav iz Banja Luke!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Добродошла Минана78 !    0510_music

Имаш право, у Босни има доста побожног народа. Ево сада ћемо покушати да исправимо грешку што се тиче твог постављеног питања. Знај да сигурно није зато што се ниси представила него зато што је тренутно на тој теми о.Иван , који је много заузет, а још је и власник сајта. :D

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pomaze BOG braco i sestre,ja sam Smilja dolazim iz Beograda nisam skoro na ovom sajtu cesto dolazim i citam kada imam vremena,dosta toga ima da se nauci ovde pogotovo pocetniku kao sto sam ja,pozdarv svima  :smiley:

Бог ти помогао и добродошла  1405_love
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...