Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Помаже Бог добри  људи.

Ја сам кратко на вези са вама али довољно дуго пратим рад овог сајта, форума и свих његових група на фејсу да сте ми постали прави виртуелни другари 8084.gif и сви сте ми јако драги https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />.

Немам баш увек времена да се укључим у дискусије јер су ми клинци мали https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/1500_baby.gif, али трудим се бар кад имам нешто паметно да кажем да допринесем.

Сви сте ме лепо дочекали ( Медо... 0202_238 )и надам се да ћемо се исто тако лепо и дружити.

Иначе, из Београда сам, имам 31 годину, волим све што воле млади, скупљам значке, сличице и салвете... klapklap.

Драго ми је да си са нама  klapklap

...и ја волим све што воле млади  0202_238

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Помаже Бог добри  људи.

Ја сам кратко на вези са вама али довољно дуго пратим рад овог сајта, форума и свих његових група на фејсу да сте ми постали прави виртуелни другари 8084.gif и сви сте ми јако драги 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />.

Немам баш увек времена да се укључим у дискусије јер су ми клинци мали 0202_238, али трудим се бар кад имам нешто паметно да кажем да допринесем.

Сви сте ме лепо дочекали ( Медо... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif )и надам се да ћемо се исто тако лепо и дружити.

Иначе, из Београда сам, имам 31 годину, волим све што воле млади, скупљам значке, сличице и салвете... klapklap.

klapklap

Подели на овим сајтовима

Hvala vam na  dobrodoslici,

ovaj forum je pravo otkrice za mene, sigurno ne bez  razloga.

Svidjelo mi se , citajuci vas poslednjih nekoliko dana, uz sve ponekad i zustre rasprave , ton kojim se obracate jedni drugim je najcesce prepun postovanja, uvazavanja...to se danas ne podrazumjeva, kao da se gubi. tu velika pohvala uz clanove ide  moderatorima  i administratoru(ima) .

Zato mi je jos draze da sam vas ponasla. Trazila  sam nesto i eto nadjoh vas, doduse naletila sam i na

strasne stranice ,tako ruzno govore  o SPC . Vi to sigurno znate bolje od mene, nisam ni slutila da tako nesto  postoji, ali mozda radi toga je i vase postojanje jos vrednije, bitnije.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Svidjelo mi se , citajuci vas poslednjih nekoliko dana, uz sve ponekad i zustre rasprave , ton kojim se obracate jedni drugim je najcesce prepun postovanja, uvazavanja...to se danas ne podrazumjeva, kao da se gubi. tu velika pohvala uz clanove ide  moderatorima  i administratoru(ima) .

Zato mi je jos draze da sam vas ponasla. Trazila  sam nesto i eto nadjoh vas, doduse naletila sam i na

strasne stranice ,tako ruzno govore  o SPC . Vi to sigurno znate bolje od mene, nisam ni slutila da tako nesto  postoji, ali mozda radi toga je i vase postojanje jos vrednije, bitnije.

Ускоро ће почети поново Скајп разговори па ћеш моћи да чујеш модераторе и администраторе форума, наравно и чланове.    :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хвала Дар, жива била...

Трудимо се.

Са Тобом ћемо бити још бољи.

Ускоро мнооого нових ствари на сајту.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог добри  људи.

Ја сам кратко на вези са вама али довољно дуго пратим рад овог сајта, форума и свих његових група на фејсу да сте ми постали прави виртуелни другари :drugarstvo: и сви сте ми јако драги https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' />.

Немам баш увек времена да се укључим у дискусије јер су ми клинци мали 1500_baby, али трудим се бар кад имам нешто паметно да кажем да допринесем.

Сви сте ме лепо дочекали ( Медо... 0202_238 )и надам се да ћемо се исто тако лепо и дружити.

Иначе, из Београда сам, имам 31 годину, волим све што воле млади, скупљам значке, сличице и салвете... 0110_hahaha.

Добродошла. Штета  што  не  сачувах  неке  значке  да  се  мењамо. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да, ових дана покрећемо поново Скајп разговоре, али са другачијом концепцијом. Ако дођемо до новца, што је немогућа мисија, купили би Скајп простор, те би трибинама могли да присуствују и до 50 косрисника.

Ако неко има идеју како да дођемо до новца, а да не буде обијање банке и слично нека се јави :drugarstvo:

За сад су трибине ограничене на 10 корисника (9+1), што нам представља велики проблем. Многи људи желе да присуствују и да разговарају са свештеником, међутим заиста нисмо у могућности.

Еј, ово није кукумавчење, али би супер било кад би се сви организовали  и закупили Скајп простор.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добродошла  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Да, ових дана покрећемо поново Скајп разговоре, али са другачијом концепцијом. Ако дођемо до новца, што је немогућа мисија, купили би Скајп простор, те би трибинама могли да присуствују и до 50 косрисника.

O kolikoj sumi pricamo?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Не знам, мораћу да се распитам. Мислим да се плаћа на месечном нивоу. А, ако би веч плаћали, то треба максимално искористити. Мислим, послаће Бог неког ко ће нам у овоме помоћи.

Подели на овим сајтовима

Hristos voskrese braco i sestre...Obecala sam vam da cu se javiti kad se vratim iz manastira...Verujte bilo je predivno sve dok nije izbio pozar u manastirskom konaku, zato sam se vratila(u pozaru su mi izgoreel sve licne stvari  i dokumenta). Za dve-tri nedelje vracam se u manastir, i ako Bog da mitropolit dolazi da me obuce...

Postojanje ovog foruma je obradovalo duhovnika manastira, i pohvalio je vas rad...

Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Hristos voskrese braco i sestre...Obecala sam vam da cu se javiti kad se vratim iz manastira...Verujte bilo je predivno sve dok nije izbio pozar u manastirskom konaku, zato sam se vratila(u pozaru su mi izgoreel sve licne stvari  i dokumenta). Za dve-tri nedelje vracam se u manastir, i ako Bog da mitropolit dolazi da me obuce...

Postojanje ovog foruma je obradovalo duhovnika manastira, i pohvalio je vas rad...

Хвала Петра, нека Те Господ укрепи на Твом путу. Драго нам је што си о нашој online заједници. Поздрави пуно Митрополита и духовника и захвали му се у име Модерације и чланова и испроси благослов за нас 0202_238
Подели на овим сајтовима

Ваистину Васкрсе сестро !

Опрости, нисам у току, о којем се манастиру ради ?  :smiley:

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...