Jump to content

Pijane price

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 3.4.2018. at 22:23, geronymo рече

Prije nekih 10 a može biti i petnaest godina u seoskoj krcmi , malo sam volontirao za šankom , u kasni čas za stolom sjedi čika Sitni . Njegov drugi dan u piću , a meni druga smjena željan kreveta, a zbori Sitni ne gasi i sve kontra. Upitah ga : čika Sitni zašto ste vi vijeciti kontras ?  Odgovori Sitni : A kad bih se složio o čemu bismo razgovarali svu noć. 

Kad premine, ako ga puste niz reku, trazite ga uzvodno. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Covece , ja sam ladno ovde pisao neke glupe komentare, stavljao razna osecanja, a tek sad prvi put saznajem da ova tema uopste postoji. :D Pitam se, zbog cega je to tako? :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече

Ovde i da sam pijan i da nisam vise me zaboleo čuk. Forum je uspavanka i cesanje uvceta za pacere. :D <3

Podržavam, dobri čovječe, sve je tako postalo, ili mi se čini, jer inače duplo vidim 

Подели на овим сајтовима

Ja uglavnom kad popijem volim da zapevam, aj se secam da su mi pricali, kad sam bio mladji, da sam se na nekoj svadbi sa pola gostiju pobratimio. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...