Lady Godiva Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 Да не бих вечито тражила адекватну тему, отварам свој ЖРУ дневник за сво смеће које постављам. Биће досадно, тако да нема ни потребе за овим, али опет за сваки случај: Немој да ми овде правите фешту па да шеф Миланче мора да стави катанац. Кажу зли језици да се и то дешавало... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 Ako i stavi katanac revolucionari će ga razbiti! VLR! Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2018 Тема вечери.. хоћу да мењам размештај по соби. За то је потребно да сузим свој радни сто (да би ми стао у један део собе), ишмирглам га и префарбам и да направим полице за књиге. Не волим шперплочу тако да ћу користити пуно дрво, тј обичне даске. То ћу да набавим на оближњем стоваришту. Требају ми лепак за дрво, шрафови, фарба, оне металне као спојнице, ојачивачи... Имам бушилицу, шмирглу, тестеру обичну и ону убодну, шрафилицу.. можда ћу моћи сама да одрадим полице. Ако зашкрипи, цимаћу брата. Иначе на нету има баш занимљивих примера и DIY објашњења. Ова у облику троуглова ми је прелепа (мало сам ocd када су троуглови у питању ) и њу ћу правити дефинитивно за један зид, онако више форе ради, само да прво сместим све књиге. Снежана, Лапис Лазули, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 2 минута, Avocado рече Ako i stavi katanac revolucionari će ga razbiti! VLR! Ти знаш да ми је омиљена песма Пада влада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 Volim police za knjige, omiljeni nameštaj Evo malo inspiracije za police u malim prostorima. Srećno! Lady Godiva and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Volim police za knjige, omiljeni nameštaj Avocado, Lady Godiva, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 3 минута, Paradoksologija рече Volim police za knjige, omiljeni nameštaj Evo malo inspiracije za police u malim prostorima. Srećno! Хвала. У принципу сам већ и смислила. Направићу две полице на зиду изнад врата. Тако би требало да сместим већи део књига и да не заузмем простор. Сад само онако разгледам јер волим. Иначе још један добар сајт на ову тему је и www.mojenterijer.rs. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 17, 2018 Пријави Подели Написано Март 17, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Тема вечери.. хоћу да мењам размештај по соби. Ако се добро сећам жене обично када треба да спремају неки испит крећу у акције чишћења или мењања распореда у соби obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2018 пре 1 минут, Vladan3 рече Ако се добро сећам жене обично када треба да спремају неки испит крећу у акције чишћења или мењања распореда у соби Ма јок, испите почињем да спремам има година дана. Ово је актуелно тек од скоро. Grizzly Adams and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 ocekivao sam review nekog novog mnogo cool LG uredjaja, kad ono... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 ... кад оно:„ Драги дневниче". Djapa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 13 часа, Lady Godiva рече Да не бих вечито тражила адекватну тему, отварам свој ЖРУ дневник за сво смеће које постављам. Jaaoo, al` cemo ovde da spamujemo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 11 минута, obi-wan рече Jaaoo, al` cemo ovde da spamujemo... Оби, немој да ти је пало на памет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 5 минута, Lady Godiva рече Оби, немој да ти је пало на памет. A `el si ti pitala LG za kopirajt? Zamisli upadne ovde neki nji`ov i vidi ime firme... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 12 часа, Lady Godiva рече Ма јок, испите почињем да спремам има година дана. Najveca studens`ka laz: "sutra pocinjem da ucim". "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука