Jump to content

Da li ste doziveli ili preziveli preljubu?

Trifke

Препоручена порука

пре 1 минут, Рапсоди рече

Е тешко њима, не била им у кожи...хихи .

Ili u krznu, skaju, keperu, plisu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Рапсоди рече

То је бре Фиби спада у шрекршај кривичног закона....ако те уВате награбусила си...:smeh1:

депортација, моментална :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Рапсоди рече

То  бре Фиби спада у прекршај кривичног закона....ако те уВате награбусила си...:smeh1:

Udace je za kaznu!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, obi-wan рече

Polozila si ispit iz hriscanske etike sa ocenom 10! :dobro:

Mislim, ispit na PBF, kod vl. Davida...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Рапсоди рече

Е тешко њима, не била им у кожи...хихи .

Mi, obični, držimo se one: I mnogo čitanja umor je telu.  A tamo kad nas budu vukli za uši kroz mitarstva, reći ćemo- Nismo znali, rekli nam teolozi Obi , Vladan, Brka  i Trifko, vidite to sa njima :))) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

Mi, obični, držimo se one: I mnogo čitanja umor je telu.  A tamo kad nas budu vukli za uši kroz mitarstva, reći ćemo- Nismo znali, rekli nam teolozi obi , vladan, brka  i trifko :)))

Заборавила си Аву Зорана...ја ћу се вадим наЊега.:D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Phoebe рече

Da li je ulazak u brak iz interesa (papiri) preljuba?

Posto takav brak nije crkven, vec gradjanski, sklopljen kao posao, i ne podrazumeva ljubav i zajednicku postelju mislim da nije preljuba. Greh, mozda, a krivicno delo, sigurno. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Mislim, ispit na PBF, kod vl. Davida..

Ja sam mislila da se odnosi na tvoje kriterijume hriscanske etike. :) 

• Свиђа ми се 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Лидија Миленковић рече

Ja sam mislila da se odnosi na tvoje kriterijume hriscanske etike. :) 

Moji su ti tanki i mrsavi kriterijumi, a na ispitu kod Davida nema cile-mile, a ja ti kazem da bi prosla sa najvecom ocenom bez ikakve poteskoce. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Hani рече

Zasto?

Sta zasto?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Phoebe рече

Mi, obični, držimo se one: I mnogo čitanja umor je telu.  A tamo kad nas budu vukli za uši kroz mitarstva, reći ćemo- Nismo znali, rekli nam teolozi Obi , Vladan, Brka  i Trifko, vidite to sa njima :))) 

Narocito sa Brkom, on je kriv za sve!

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Hani рече

zasto mislis da sam trol?

Aj dzast juz d Fors...

Подели на овим сајтовима

Tema nije sta je trol nego preljuba

• Свиђа ми се 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...