Jump to content

Da li ste doziveli ili preziveli preljubu?

Trifke

Препоручена порука

пре 2 минута, ninaana рече

Kako misliš velika? :)

Pa lepo jedna je negativan odnos a druga je afirmativni. Ja ne zelim da me neko maltretira i zato ja nikoga ne maltretiram. Ja volim da me neko utesi zato cu ja nekoga utesiti. Sa prvim principom nemas razloga da tesis nekoga dovoljno je da mu ne cinis nikakvo zlo. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Bokisha рече

а у Писму је и опраштано то исто...зар не? ја не тражим компромис(можда подсвесно)       само покушавам  да правилно разумем,тј проверавам дал сам правилно разуме

Ma ti si sumnjiv :)))  Šta god da si naumio- nemoj, bolje ti je  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, goranger рече

nije lako ne činiti zlo i to mu isto dođe neko činjenje

Ne, ne dodje mu. Nas primer je Hristos i nista manje od toga! 1John 2:6 Koji govori da u njemu stoji, i taj treba tako da hodi kao što je on hodio.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Phoebe рече

O ljubavi najviše govore oVi koji ne znaju da vole, i o vernosti :)))

Ма како да не :tongue:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Phoebe рече

Ima ona narodna: Ko o čemu, ... o poštenju  :)))

Не можемо све" бабе " да ставимо у исти кош, не би било фер да све  генерализујемо. Ево један пример скоро су у мом граду наватали једног педофила полицајца и сада су сви полицајци педофили?!? Морамо да класификујемо.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 сат, Phoebe рече

Многе труле јабуке неизлечене од зависти ће се разгневити и отпасти од Царства, беш као и Каин што је :)))

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Phoebe рече

Pa de pouci nas! :)))

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Phoebe рече

Što ja? Kad si video da ja pričam o ljubavi? Ima te nosim na ramenima ako nađeš dokaz :)))

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...