w.a.mozart Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 ili .... 70zfof0qsamomolitva Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 оу јеа 319.gif :) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 emilija је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 зохан је одличан :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: ај кад смо већ код комеНдија, ваљао сам се од смеха сат и по уз овај 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Old Dogs (2009) http://www.imdb.com/title/tt0976238/ клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Odličan je! Generalno, samo jedna Travoltina komedija mi je bolja od "matorih džukaca". (Mislim da su po uzoru na wild hogs (2007) posle napravili kultni Hangover) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ko voli malo teze filmove evo ga jedan: Odlican film! Gledao ga 3 puta! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evdokija Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Комплетна филмска заоставштина Сергеја Ејзенштајна (У-М-Ј-Е-Т-Н-О-С-Т!), Сјећања - Федерика Фелинија, Ловац на јелене - Мајкла Ћимина, свакако Кустурица - Сјећаш ли се Доли Бел и Отац на службеном путу, ајој па, нећете погријешити ако погледате све чешке филмове који вам дођу под руку, па руске, енглеске трилере, ма - има тога колико хоћете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Цитат Ko voli malo teze filmove evo ga jedan: Odlican film! Gledao ga 3 puta! 0110_hahaha Фантастичан филм. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kanjos Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Препорука за све који нису гледали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Цитат Цитат Ko voli malo teze filmove evo ga jedan: Odlican film! Gledao ga 3 puta! :cheesy2: Фантастичан филм. јесте, ал мени крајње мучан ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Snežana i sedam patuljaka - Čistoća je pola zdravlja danas sam odgledao,posle duuuugo vremena,ovaj diznijev crtani iz 1937. fenomenalan je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Цитат Snežana i sedam patuljaka - Čistoća je pola zdravlja danas sam odgledao,posle duuuugo vremena,ovaj diznijev crtani iz 1937. fenomenalan je Ако је чистоћа пола здравља значи ли то да је друга половина штрока? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 паметница nesiguran наша smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1010048/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука