Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Цитат

мкв је само формат високе дефиниције, који најнормалније пушта рецимо VLC player

http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

Видим ја да неће у бс плејеру да ради... 0104_cheesy  hvala

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

мкв је само формат високе дефиниције, који најнормалније пушта рецимо VLC player

http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

Видим ја да неће у бс плејеру да ради... 0104_cheesy   hvala
hvala girl_jumping за све  0202_238
Подели на овим сајтовима

Вернер Херцог: Сусрети на крају света

Постављена слика

Веома леп документарни филм. Дело мајстора Вернера Херцога, једног од најбољих редитеља свих времена.

Доста је се опробао у егзистенцијалним филмовима, обрађивао разне личности, као и делове света. Доста су познати и квалитетни његови документарци. Ово је докуменатарац у најтишем и најфасцинатнијем континету света - Антарктици.

Ко су људи који раде тамо ? Какве су њихове животне приче ? Какав изгледа живот човека и природе на Јужном Полу ?

Овај филм ће вас одморити, вратити љубави према природи и Богу....

На интернету се може скинути, исто тако и превод.

Моја препорука !

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

УПС!

извињавам се, махинално сам обрисао целу поруку уместо само пиратског линка  :)  :) confused

Цитат
  Цитат

Za cinema paradiso nasla sam linkove samo na jednom mestu, ali je mkv format koji mi ne odgovara.

Ima li neko linkove da mogu da skinem ovaj film?

Probaj ovaj, prednost je i ta sto je jedan link:

пиратске линкове немојте постављати,

Меда.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

GHOST WRITER (2010)

Постављена слика

Одлична прича,да кажем крими-акција. Тема је актуелна; односи у политици која је на вишем нивоу,и писац који упада у целу причу и проваљује механизме међународне политике...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ja volim klasike ovoga tipa, razvalio sam se od smeha...  0409_feel

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Постављена слика

Одлгедала бих овај филм, али не могу да нађем линкове за скидање,па ако неко има нека ми пошаље на пп, бришем их  кад скинем   0409_feel

pogledaj pp

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...