Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Kamenovanje Soraje M. facenew22222222

Odavno se nisam toliko isplakala kao kad sam ovaj film gledala.Jako potresna prica,danima poslije sam bila pod utiskom onog sto sam vidjela .Po istinitom dogadjaju je snimljen film.

• Волим 1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

gledala pre par meseci, preporucujem, odlican je.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Међутим, овај филм је много бољи од филма Star Wars. Одличан филм, оцењујем га са 8.6/10.

Inace, Star Wars je dobio 8.8, samo da znas... grin.gif

http://www.imdb.com/title/tt0076759/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kamenovanje Soraje M. facenew22222222

Odavno se nisam toliko isplakala kao kad sam ovaj film gledala.Jako potresna prica,danima poslije sam bila pod utiskom onog sto sam vidjela .Po istinitom dogadjaju je snimljen film.

Није снимљен по истинитом догађују. У питању је америчка пропаганда.

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Ево брате одма'. :)

Филм који сам скоро гледао, и који ме није оставио равнодушним, који нисам одмах могао у целости схватити, па сам након њега цео дан био под утиском, је филм Поп (2009). Руски Православни филм.

http://www.youtube.com/watch?v=IOxZ0QYilMY

Одгледај па јави утиске.. :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ево брате одма'. :)

Филм који сам скоро гледао, и који ме није оставио равнодушним, који нисам одмах могао у целости схватити, па сам након њега цео дан био под утиском, је филм Поп (2009). Руски Православни филм.

http://www.youtube.com/watch?v=IOxZ0QYilMY

Одгледај па јави утиске.. :)

Gledao i film je odličan. Ako nisi gledao preporučujem fim ostrvo, po meni čak bolji fim od ovog. Isto Ruski ima ga na youtubu ceo fim sa prevodom.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...