Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Само што је филм крајње погубно деловао на психу младог Расела, који је касније стварно умислио да је гладијатор.

Саможиви здепић је и пре "Гладијатора" имао озбиљније испаде.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нисам знао за то. Ваљда нико пре Гладијатора на њега није ни обраћао пажњу :)

Za ovo uopšte nisam znala. Ali moram priznati da ima par njegovih filmova koje baš volim poput 'Brzi i mrtvi', 'Blistavi um' i 'Bajka o bokseru'... Između ostalog, ne volim ni Bred Pita, ali zato volim neke njegove filmove :D Na kraju krajeva- to je i ono najvažnije. Zar ne? :)

Подели на овим сајтовима

Za ovo uopšte nisam znala. Ali moram priznati da ima par njegovih filmova koje baš volim poput 'Brzi i mrtvi', 'Blistavi um' i 'Bajka o bokseru'... Između ostalog, ne volim ni Bred Pita, ali zato volim neke njegove filmove :D Na kraju krajeva- to je i ono najvažnije. Zar ne? :)

Слабо гледам акамеранске филмове откад сам се навукао на руске, ове новије руске. Откад сам гледао "12", сваки погледам првих десетак минута и онда баталим, јер ме смори. Мада сада опште филмове гледам слабо.

И ја волим Како Бред Пит глуми, стварно јесте врх глумац, а Расел јесте сировина, али ми је и он готиван, жив ми је некако, није мртвац као много данашњих глумаца.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Između ostalog, ne volim ni Bred Pita, ali zato volim neke njegove filmove :D Na kraju krajeva- to je i ono najvažnije. Zar ne? :)

јашта, легендардна сцена која лепо објашњава брачне односе ... поготово кад крене да је цепа ногом :D

Подели на овим сајтовима

Много добар филм. ВЕЛИКА препорука .smesko. !

intouchables.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1675434/

Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан."

Св. Исак Сирин

Подели на овим сајтовима

http://www.imdb.com/title/tt1034314/

MV5BMTQyNzM3OTgzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjI0MzI0Nw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Један добар хипи филм.

Нацисти имају базу на тамној страни месеца.

Главна улога Црнац.

УН и Америка , и њихови односи.

Филм је компилација комедије, и легенди о НЛО и нацистима.

Подели на овим сајтовима

Зашто десничари радо гледају СФ ?

:)

Прометеј нема ниђе да се скидне , тражих ал не нађох .-..

Исплати се отићи у кино..
а за СФ
па...наш вид државног уређења под даншњим фашизмом демократије..је раван научно фантастичној причи...(мислим да се дозволи од стране "демократа")

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

има свуда, само је језив снимак.

препоручујем да се сачека HD снимак, пошто је остало мање смислено ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...