Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

@@Toma,

Филм није ништа специјално. Барем није да га два пута гледаш као што @@verum est in beer, каже.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

It's the worst trailer ever. It shows you 60% of the movie. If it is not to late DO NOT WATCH THIS TRAILER. Just watch the movie because it's really good.   

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kako se bese zove film iz tamo negde 80-ih, gde srednjoskolac osniva divlju radio stanicu, i pravi svoj licni program u kome ostro kritikuje drustvo u kome zivi? Pa dolaze ljudi kolima na jedan proplanak gde se njegov radio cuje, i svaki dan ih je sve vise, i svi su tu samo da slusaju njegove govore...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kako se bese zove film iz tamo negde 80-ih, gde srednjoskolac osniva divlju radio stanicu, i pravi svoj licni program u kome ostro kritikuje drustvo u kome zivi? Pa dolaze ljudi kolima na jedan proplanak gde se njegov radio cuje, i svaki dan ih je sve vise, i svi su tu samo da slusaju njegove govore...

Сада и мене занима. :)

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Znam da je mnogo dobar film, ali nikako da se setim imena, ni priblizno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Црни бомбардер :)

Где се сети тог филма. Сада морам да вратим информације из малог мозга, да би могао да га пронађем, давно беше.

Црни Бомбардер је из 90-тих.

Једино ако Оби није помјешао године.

Чак ни наставак његовог описа, ово са пропланком, не одговара овом филму.

У Црном бомбардеру се критикује Слобо.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Ma ljudi, americki je film, onako, da kazes ne nesto posebno, a opet bas dobro odradjen... mislim da je iz 80-ih, jer sam ga nekako u to vreme ili malo posle i gledao prvi put, ali ne mogu tacno da se setim...

@verum est in beer

`Fala... :)

Подели на овим сајтовима

Шалио сам се брате, ваљда се види смешак на крају :)

И за тебе он више није Оби, него господин администратор :)

ПС: Честитам obi-wan!

Ја сам мислио да је то осмјех који исказује задовољство јер си се сјетио филма. 

Е па... Даћу сам себи један орден из познавања осмјеха.   dobar decko

Ја сам сад изгуглао овај, али је он из 90-те, али да пробам:

http://www.imdb.com/title/tt0100436/

• Волим 1

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Nisam siguran, mislim da je taj, ali provericu pa cu da javim... :)

Подели на овим сајтовима

Сада мени треба помоћ да нађем један филм који ми је јако битан. Филм је мало СФ.

Неки човек са девојком побегне из града због најаве да ће бити нуклеарни рат. Побегну код њеног оца који је изградио лабораторије у неким пећинама.

Њен отац ради на проналаску механизма који ће да снима људске снове. На крају успева да то направи и његова ћерка се као наркоман навуче на тај апарат - непрекидног гледања сопствених снова снимљених на траци.

Човек који је са том девојком био побегао, опет њу одводи да је скине од те навике. Касније сазнају да до атомског рата није ни дошло. Не сећам се више ни како је почело ни шта је после било.

Молим вас помозите да нађем тај филм. Следи вредна награда - частим пићем. :)

пс Филм је вероватно снимљен око '90.г.

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...