Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

ljudi ima jedan holandski čini mi se film,ne mogu nikako da ga nađem,opet mi se čini da se zove čuvar ili noćni čuvar u našem prevodu,radi se o tome da jedan dečko dobije posao čuvara u mrtvačnici u nekoj bolnici,treba noću da čuva taj odjel bolnice ,da gasi svijetla,zaključava vrata i ostalo i sada tajno njegovi drugari rade zavjeru protiv njega,plaše ga na poslu,kasnije ta šala krene po zlu čini mi se,ja sam to gledao davno,prije skoro 15 godina,molim nekoga ako zna kako se zove taj film da mi javi,jako bi volio da ga opet pogledam,volim te realne horore

Подели на овим сајтовима

Miracle+in+Cell+No.+7-2.jpg

Од оваквих филмова и срце може да стане, ал сузе не могу.

Предивна јужнокорејска прича о ретардираном човеку, којег невиног оптужују да је отео, силовао и убио девојчицу. Њега стрпају у затвор на основу наметнутог исказа, а његова ћеркица одлази у сиротиште. 

Веза оца и ћерке је јача од било каквих забрана, и након што спречава убиство главног шефа робијаша у затвору, овај му враћа услугу тиме што успева да у затвор прокријумчари човекову ћеркицу. 

Једна од најтоплијих прича које сам икада гледао. Свака част овим јужнокорејцима.

Оцена: 10 од 10.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Опростите, нисам видео да нисам ставио наслов.

Филм је најновији, и зове се Чудо у ћелији број 7.

На енглеском 

Мирикл ин сел намбр 7

miracle-in-cell-no-7.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

zivim u Bradaci vec 4 god.tako da ne pratim filmsku scenu..(dobro,pogledam ponekad neki film  :D )..nemam obicaj da filmove shvatam suvise ozbiljno(umetnost k'o umetnost :)))​ )..posle ova dva filma sam se,Boga mi,dobro zamislio o buducnosti civilizacije(daj Boze da sa samo tripujem)..  http://youtu.be/oEI5ccR6JtA  

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Dobar češki film.

http://www.imdb.com/title/tt0116790/

poster.jpg

Politički nepodobni filharmoničar, čelist, jedva spaja kraj s krajem svirajući po svadbama i pogrebima. Posao zahtijeva osiguran vlastiti prijevoz, no degradirani glazbenik za to nema novca pa stoga, premda nevoljno, pristaje biti plaćeni mladoženja u braku koji će mladoj Ruskinji, samohranoj majci mladog Kolje, poslužiti kao vrata za odlazak na Zapad. Stjecajem okolnosti, nakon majčinog odlaska i bakinog infarkta, četverogodišnji Kolja pada na skrb starom neženji, protivniku svih obveza i, jasno, rusomrscu...

Подели на овим сајтовима

Transcendence

Изгледа као одличан филм.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

The Machine

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

The Prototype

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Хоће ли више изаћи тај филм?

Transcendence више обећава

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...