obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Phoebe and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Таша, obi-wan, arizan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Phoebe, obi-wan, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 obi-wan, arizan and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 41 минута, Снежана рече ... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 I naravno - od njega jos ova odlicna... ... Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 @obi-wan wow obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 1 минут, Снежана рече @obi-wan wow Ako mislis na hor - ne znam jesi li ih ikad pratila pre, Slovenci, jedan od najboljih te vrste u svetu. Najcesce izvode ovu "zabavnu" muziku u tom a-capella stilu. Nas Viva Vox je samo jedan pokusaj ovako neceg, jesu dobri, ali ni blizu ovih. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Ako mislis na hor - ne znam jesi li ih ikad pratila pre, Slovenci, jedan od najboljih te vrste u svetu. Najcesce izvode ovu "zabavnu" muziku u tom a-capella stilu. Nas Viva Vox je samo jedan pokusaj ovako neceg, jesu dobri, ali ni blizu ovih. da, na njih je komentar, nisam čula do sad za njih, mada ni Viva Vox nešto ne pratim Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Управо сада, Снежана рече da, na njih je komentar, nisam čula do sad za njih Ja sam dugogodisnji horista, em sam 10 punih godina vodio jedan hor, odavno ih slusam i odlicni su. Evo i ove druge pesme od Toto-a, u njihovom izvodjenju... ... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Naravno, imaju oni jos svasta, sve to srdacno preporucujemo za slusanje... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 @obi-wan pre ne znam koliko gpdina Toto su držali koncert na Tašu, kažu da su uživo neprevaziđeni muzičari, žao mi je što nisam bila obi-wan and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 3 минута, Снежана рече @obi-wan pre ne znam koliko gpdina Toto su držali koncert na Tašu, kažu da su uživo neprevaziđeni muzičari, žao mi je što nisam bila I onaj Hoowerphonic od pre neki dan - taj njihov "Mad about you" sam poslusao i sa onog album snimka, i isto mogu da kazem da su uzivo bojli. A vidis da je Toto bio nisam ni cuo... a i da jesam, ko zna jel bi mogao da dodjem, samo bi se sekirao vise... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука