Jump to content

pitanje stradanja

Оцени ову тему

Ana B.

Препоручена порука

пре 1 минут, Muramasa рече

Tako što silovitom kontrom bude obesmišljen svaka namera Boga da bilo šta postigne stradanjem, po cenu potpunog samouništenja onoga kome je stradanje namenjeno.

Za mene je tu najlepša analogija proboj dielektrika. Povećavaš napon koliko god želiš, ali plastika ne postaje provodnik. Vazduh provede, a plastika samo počne da smrdi i da gori.

a negde pise Bog ne kaznjava... To zla sila hoce da nas odvoji od molitve najjačeg oružja

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

ko jos moze da postrada zbog zavisti djavola

Свако ко носи Христа у себи, он је знак (Христос) како рече старац Симеон против кога ће се говорити, а против кога сада делује дух противљења у синовима гнева. Рекао је Господ не бојте се оних што убијају тело и потом не могу ништа учинити......

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Матусал рече

Ево тај што те спопао се отелотворио у твојој поруци, имаш тачно 666 порука....  :))

a da sad videh broj sadrzaja :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ana B. рече

da demon tuge :D

Аууууу, сваки разлог да будемо тужни је измишљен, баш често се крећем у простору где има убогих, болесних напаћених, често и по сахранама, и то ми је велика школа колико је нама мало потребно а колико ми много желимо и погубљујемо себе или пак превише себе дајемо другима а мало Богу те бивамо рањени од стране оних којима смо поклонили пажњу коју не заслужују а ономе који је вредан сваког нашег удисаја заборављамо.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Матусал рече

Аууууу, сваки разлог да будемо тужни је измишљен, баш често се крећем у простору где има убогих, болесних напаћених, често и по сахранама, и то ми је велика школа колико је нама мало потребно а колико ми много желимо и погубљујемо себе или пак превише себе дајемо другима а мало Богу те бивамо рањени од стране оних којима смо поклонили пажњу коју не заслужују а ономе који је вредан сваког нашег удисаја заборављамо.

to mi se jednom desilo, idem sa bratom i u sebi muci me neki problem kao nisam srecna nesto i sretnem jednog bogalja bez noge gleda me onako kao da mi nesto govori, zaokrene se na stapu i ode, onda i drugog u kolicima isto gleda me i postidim se svojih misli

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Матусал рече

a i to mi se svidja sto si rekao previse sebe dajemo drugima, a malo Bogu

Подели на овим сајтовима

Млого смо везани за овоземаљска уживања. Барем ја.

• Свиђа ми се 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...