Данче* Написано Децембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2017 Министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић и менаџер Града Београда Горан Весић посетили су јутрос Храм Свете Тројице на Ташмајдану, познатији као Руска црква. Током срдачног сусрета са ставрофором Виталијем Тарасјевом, старешином Подворја Руске православне цркве у Београду, они су разговарали о значају РПЦ за историју српске престонице, као и о успостављању духовног центра у оквиру храма. – Симболично, на велики православни празник Светог Андреја Првозваног, започињемо један велики посао за Град Београд и све православне вернике који у њему живе – оценио је Весић, најављујући истовремено и уређење простора око познате богомоље. Новости http://patriot.rs/nice-duhovni-centar-pri-ruskom-hramu-u-beogradu/ "Tamo daleko", Рапсоди and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Децембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2017 Можда власт каква год, даје мале мрвице по мери неких, а можда међу мрвицама има неко мало семе које узрасте у велико дрво... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2017 Svojevremeno sam u toj crkvi upoznao jednog divnog coveka oca sadasnjeg svestenika. Imao je problema sa jednom nogom i hramao je ali je imao srce kao svemir. To nije samo moj utisak. Znam da sam skrenuo sa teme ali nisam mogao da odolim a da ne kazem nesto o tom coveku. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука