Jump to content

Slike iz mog manastira!

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

Управо сада, Кратос рече

Monaštvo plus sex ali sex ne sredom i petkom i ne u vreme Božićnog,Vaksršenjeg i Gospojinskog posta...:D

Bolje da se monašiš onda :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 250
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Кратос рече

Monaštvo plus sex ali sex ne sredom i petkom i ne u vreme Božićnog,Vaksršenjeg i Gospojinskog posta...:D

To je samo ako oces da budes veci katolik od pape.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Cilj i monastva i braka je hristolikost. Sve ostalo nije vavno! :) 

Pa el devstvenost hristolikost s obzirom da Hristos nije nikada bio u intimnim odnosima sa nekom ženom barem po ovoj zvaničnoj verziji?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Bolje da se monašiš onda :smeh1:

:))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Pa el devstvenost hristolikost s obzirom da Hristos nije nikada bio u intimnim odnosima sa nekom ženom barem po ovoj zvaničnoj verziji?:D

Ja znam da ti znas odgovore na sva tvoja pitanja i zato batali spamovanje! :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Može, ali i ne mora ukoliko devstvenost proizilazi od duha gordosti.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Ja znam da ti znas odgovore na sva tvoja pitanja i zato batali spamovanje! :) 

Uništiše ti temu, a neki su lagali. Pa neka admini obrišu nepotrebne komentare,a ostave samo album sa sličicama.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Phoebe рече

Može, ali i ne mora ukoliko devstvenost proizilazi od duha gordosti.

Mislim na fizičko devičanstvo i netaknutost.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

Uništiše ti temu, a neki su lagali. Pa neka admini obrišu nepotrebne komentare,a ostave samo album sa sličicama.

Pa dobro pričamo malo s čovekom a on uvek može da postavlja slike iz svog manastira....

i ko je slagao?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Smiri se!  

• Збуњен 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

I ja. Znaš ono kad nevina cura pomisli da je prepodobna jer je sačuvala himen, a do podneva mrzi sebe, a od podneva ceo svet 1324_womens Isto ti je u monaštvu, ali i ne mora tako da bude. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Pa dobro pričamo malo s čovekom a on uvek može da postavlja slike iz svog manastira....

i ko je slagao?

Tako je. Ja vam nebih odgovarao da mislim da me spamujete ili unistavate.  :)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Trifke рече

Smiri se!  

Rezultat slika za buda gif

:D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...