Sofija_ Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 15 минута, Trifke рече Samo ako doneses nesto oko cega se treba brinuti to ce propasti. Musko je to1 Nijedan sabrat ne voli cvece? U Drazevinu kad odnesem raduju se ko mala deca...onda jedino kaktus njemu nista ne treba Trifke, Лапис Лазули, Svetlana Pecin-Saraguda and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, Sofija_ рече Nijedan sabrat ne voli cvece? U Drazevinu kad odnesem raduju se ko mala deca...onda jedino kaktus njemu nista ne treba Ma volimo mi cvece ali ne da se bavimo oko njega. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 4 минута, Trifke рече Pa sada kako ko zasluzi. Super. Javi ko ti bio od zaslužnih. Mi nedostojni nećemo te tražiti, pravićemo se da te ne primećujemo Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 On 12-12-2017 at 12:30, Trifke рече Jedna od nasih ruza. Auuuu jadnica,ja i ne videh, sva je oronula........ znaci, vama samo kaktus i Boze pomozi da ne uvene! Данче* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Phoebe рече Super. Javi ko ti bio od zaslužnih. Mi nedostojni nećemo te tražiti, pravićemo se da te ne primećujemo Ko ti je rekao da nisi zasluzna? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Sofija_ рече Auuuu jadnica,ja i ne videh, sva je oronula........ znaci, vama samo kaktus i Boze pomozi da ne uvene! Nije jedina i snimljena je pre jedno dve tri nedelje! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Trifke рече Nije jedina i snimljena je pre jedno dve tri nedelje! Slabo je to, po ovoj ruzi se vidi da se nije razgranala(slaba mi je), kada biljku gajis, zalivas, okopavas, orezujes s ljubavlju, ona to oseti...i jednostavno procveta, nema tu neke filozofije, kako se ophodis prema ljudima, tako treba i prema biljkama i zivotinjama. Svetlana Pecin-Saraguda and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 13 минута, Trifke рече Nije jedina i snimljena je pre jedno dve tri nedelje! U odličnoj je formi ruža i baš je prekrasna. Ruže nisu izbirljive po pitanju zemljišta, ali vole sunčana mesta. Kaktusi nisu pogodni jer bi ih zimi morali unositi unutra i držati na t 10-15 stepeni ako želiš da im svetlost dana ugleda prekrasne cvetove itd., zavisi od kaktusa do katusa. Čudi me da uopšte ima cvetova obzirom da je slikana pre mesec dana, takve su čajevke <3 Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 1 hour ago, Trifke рече Ima. Ima tu i slika jedne od ruza. . Samo ako doneses nesto oko cega se treba brinuti to ce propasti. Musko je to1 Мени је фикус увенуо. Фикус. Он се само малкице залива, не пречесто. Али неће да кмечи и тражи... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече Мени је фикус увенуо zavisi koja je vrsta, ali za sve je potrebno bastensko zemljiste, ilovace, malo peska i komadica uglja. Takodje zavisi u kom delu stana je bio,temperatura u stanu, da li si ga puno premestala(oni to ne vole), takodje mu treba i tecno djubrivo(barem jednom nedeljno)koje mozes naci u biljnoj apoteci. Uvele listove odma otkinuti. Takodje cesto u zili imaju stetne insekte itd.itd.mora se znati osnovno(o vrsti koju imas) ako zelis da ti biljke budu zdrave i da napreduju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 necemo o cvecu otvorite novu temu za to Nebojš.a and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 8 минута, Paradoksologija рече Мени је фикус увенуо. Фикус. Он се само малкице залива, не пречесто. Али неће да кмечи и тражи... Hahaha. A kad pomenu fikus, mi imamo Sveti Fikus, ja sam ga tako prozvala jer kad ostane svete vodice ili mrvice od nafore osvecenog slavskog kolaca i tako to, pa kazu treba baciti u cvece da se nepogazi svetinja desavalo se slucajno da sve u njegovu saksiju stavimo. I evo ga presao dva metra i nesto stigo do plafona. Ne znamo gde cemo sa njime dalje. Da li je od svete vodice ne znam glavnom Sveti Fikus uziva Paradoksologija and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Uh ne videh komentar da necemo o cvecu, pardonirajte. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 7 минута, Trifke рече necemo o cvecu otvorite novu temu za to Sofi je kriva, ona je počela Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, Phoebe рече Sofi je kriva, ona je počela the end of discussion "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука