Jump to content

Slike iz mog manastira!

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

пре 15 минута, Trifke рече

Samo ako doneses nesto oko cega se treba brinuti to ce propasti. Musko je to1 ;) 

Nijedan sabrat ne voli cvece? U Drazevinu kad odnesem raduju se ko mala deca...onda jedino kaktus :smeh1:njemu nista ne treba

Подели на овим сајтовима

• Одговори 250
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Sofija_ рече

Nijedan sabrat ne voli cvece? U Drazevinu kad odnesem raduju se ko mala deca...onda jedino kaktus :smeh1:njemu nista ne treba

Ma volimo mi cvece ali ne da se bavimo oko njega. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Phoebe рече

Super. Javi ko ti bio od zaslužnih. Mi nedostojni  nećemo te tražiti, pravićemo se da te ne primećujemo :)

Ko ti je rekao da nisi zasluzna?  ne_shvata :945729: :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

Auuuu jadnica,ja i ne videh, sva je oronula........ znaci, vama samo kaktus i Boze pomozi da ne uvene!:smeh1:

Nije jedina i snimljena je pre jedno dve tri nedelje! ;) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Slabo je to, po ovoj ruzi se vidi da se nije razgranala(slaba mi je), kada biljku gajis, zalivas, okopavas, orezujes s ljubavlju, ona to oseti...i jednostavno procveta, nema tu neke filozofije, kako se ophodis prema ljudima, tako treba i prema biljkama i zivotinjama.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Trifke рече

U odličnoj je formi ruža i baš je prekrasna. Ruže nisu izbirljive po pitanju zemljišta, ali vole  sunčana mesta. Kaktusi nisu pogodni jer bi ih zimi morali unositi unutra i držati na t 10-15 stepeni  ako želiš da im svetlost dana ugleda prekrasne cvetove itd., zavisi od kaktusa do katusa. 

Čudi me da uopšte ima cvetova obzirom da je slikana pre mesec dana, takve su čajevke <3

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Trifke рече

Ima. Ima tu i slika jedne od ruza. . Samo ako doneses nesto oko cega se treba brinuti to ce propasti. Musko je to1 ;) 

Мени је фикус увенуо. Фикус. Он се само малкице залива, не пречесто. Али неће да кмечи и тражи... :blush:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Мени је фикус увенуо

zavisi koja je vrsta, ali za sve je potrebno bastensko zemljiste, ilovace, malo peska i komadica uglja. Takodje zavisi u kom delu stana je bio,temperatura u stanu, da li si ga puno premestala(oni to ne vole), takodje mu treba i tecno djubrivo(barem jednom nedeljno)koje mozes naci u biljnoj apoteci. Uvele listove odma otkinuti. Takodje cesto u zili imaju stetne insekte itd.itd.mora se znati osnovno(o vrsti koju imas) ako zelis da ti biljke budu zdrave i da napreduju.

Подели на овим сајтовима

necemo o cvecu otvorite novu temu za to 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Paradoksologija рече

Мени је фикус увенуо. Фикус. Он се само малкице залива, не пречесто. Али неће да кмечи и тражи... :blush:

Hahaha.

A kad pomenu fikus, mi imamo Sveti Fikus, ja sam ga tako prozvala jer kad ostane svete vodice ili mrvice od nafore osvecenog slavskog kolaca  i tako to, pa kazu treba baciti u cvece da se nepogazi svetinja desavalo se slucajno da sve u njegovu saksiju stavimo. I evo ga presao dva metra i nesto stigo do plafona. Ne znamo gde cemo sa njime dalje. Da li je od svete vodice ne znam glavnom Sveti Fikus uziva :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

Sofi je kriva, ona je počela :0414_feel::smeh2:

the end of discussion :)))

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...