Natasa. Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, Кратос рече Monaštvo plus sex ali sex ne sredom i petkom i ne u vreme Božićnog,Vaksršenjeg i Gospojinskog posta... Bolje da se monašiš onda . Кратос and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, Кратос рече Monaštvo plus sex ali sex ne sredom i petkom i ne u vreme Božićnog,Vaksršenjeg i Gospojinskog posta... To je samo ako oces da budes veci katolik od pape. Кратос and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Trifke рече Cilj i monastva i braka je hristolikost. Sve ostalo nije vavno! Pa el devstvenost hristolikost s obzirom da Hristos nije nikada bio u intimnim odnosima sa nekom ženom barem po ovoj zvaničnoj verziji? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Natasa. рече Bolje da se monašiš onda . "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Pa el devstvenost hristolikost s obzirom da Hristos nije nikada bio u intimnim odnosima sa nekom ženom barem po ovoj zvaničnoj verziji? Ja znam da ti znas odgovore na sva tvoja pitanja i zato batali spamovanje! Кратос је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Pa el devstvenost hristolikost s obzirom da Hristos nije nikada bio u intimnim odnosima sa nekom ženom barem po ovoj zvaničnoj verziji? Može, ali i ne mora ukoliko devstvenost proizilazi od duha gordosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Trifke рече Ja znam da ti znas odgovore na sva tvoja pitanja i zato batali spamovanje! Uništiše ti temu, a neki su lagali. Pa neka admini obrišu nepotrebne komentare,a ostave samo album sa sličicama. Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Phoebe рече Može, ali i ne mora ukoliko devstvenost proizilazi od duha gordosti. Mislim na fizičko devičanstvo i netaknutost. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, Phoebe рече Uništiše ti temu, a neki su lagali. Pa neka admini obrišu nepotrebne komentare,a ostave samo album sa sličicama. Pa dobro pričamo malo s čovekom a on uvek može da postavlja slike iz svog manastira.... i ko je slagao? Natasa. and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Mislim na fizičko devičanstvo i netaknutost. Smiri se! Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Trifke brate, lep vam je manastir,samo ti postavljaj slike, pozdrav i svako dobro svoj bratiji tu i pomenite nas gresne u vasim molitvama Trifke and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Mislim na fizičko devičanstvo i netaknutost. I ja. Znaš ono kad nevina cura pomisli da je prepodobna jer je sačuvala himen, a do podneva mrzi sebe, a od podneva ceo svet Isto ti je u monaštvu, ali i ne mora tako da bude. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Pa dobro pričamo malo s čovekom a on uvek može da postavlja slike iz svog manastira.... i ko je slagao? Tako je. Ja vam nebih odgovarao da mislim da me spamujete ili unistavate. Кратос and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Trifke рече Smiri se! Trifke је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Koje su vam dobrotvorne aktivnosti? Čime se bavite? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука