Lady Godiva Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 7 минута, Кратос рече Samo nečovek može da bude ustaša. Човек као људско биће. Онај који је створен по лику Божијем, твој ближњи, Кратосе. Мислим да је на то мислио, а не на неке моралне категорије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 30, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 13 минута, Кратос рече Samo nečovek može da bude ustaša. I socijalista i komunista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 Управо сада, Lady Godiva рече Човек као људско биће. Онај који је створен по лику Божијем, твој ближњи, Кратосе. Мислим да је на то мислио, а не на неке моралне категорије. Ne može nijedan monstruozni um poput ustaškog da bude moj bližnji.Samim tim što je postao ustaša on lik Božiji izvotoperio i unakazio i ikonizuje onog koji je antičovečan o čemu svedoče i njegova dela i to je Hristos rekao da je znak prepoznavanja.Dela su đavolska jer samo đavolji um može da čini takve monstruoznosti kakve su činile ustaše koje su jedine imale logor samo za decu. Ne znam šta je on mislio al znam šta ja mislim... Данче*, Ivan Marković and Sofija_ је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 Ево шта каже хрватска председница: "Naposljetku želim da rat i svu nesreću koju je na ovim prostorima proizvodila velikosrpska agresija ostavimo polako iza sebe", istaknula je predsjednica. у закључку свог обраћања поводом пресуде... Цела вест на: http://vijesti.hrt.hr/417929/obracanje-javnosti-predsjednice-rh-u-povodu-presude-haskog-suda Просто неворавто да ико може да кривицу за рат какав је био онај при распаду СФРЈ свали само на једну страну. И то је "ноторна чињеница"... Није лако сарађивати са таквим људима око било чега заједничког. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 8 минута, Lady Godiva рече Човек као људско биће. Онај који је створен по лику Божијем, твој ближњи, Кратосе. Мислим да је на то мислио, а не на неке моралне категорије. изједначавати смрт злочинца (било ког који је окрвавио руке) са смрћу невиних жртава је увреда. Немојмо се правити већим папом од папе, и мислим да смо управо због тог непоштовања наших мртвих дозволили да нам се понови и Јасеновац, Јадовно и друге јаме и понори. Volim_Sina_Bozjeg, Ivan Marković, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 1 минут, Muramasa рече I socijalista i komunista. Za komunjare se slažem,socijalizam je širi pojam ipak iako vodi poreklo od komunjara.Čovek je društvno biće,biće interakcije unutar zajednice i mora da ima izvestan oblik društvene svesti i odgovornosti i saosećanja. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 6 минута, Кратос рече Ne može nijedan monstruozni um poput ustaškog da bude moj bližnji.Samim tim što je postao ustaša on lik Božiji izvotoperio i unakazio i ikonizuje onog koji je antičovečan o čemu svedoče i njegova dela i to je Hristos rekao da je znak prepoznavanja.Dela su đavolska jer samo đavolji um može da čini takve monstruoznosti kakve su činile ustaše koje su jedine imale logor samo za decu. Ne znam šta je on mislio al znam šta ja mislim... А па онда ништа. Онда се радуј што се убио непокајан. пре 6 минута, Снежана рече изједначавати смрт злочинца (било ког који је окрвавио руке) са смрћу невиних жртава је увреда. Немојмо се правити већим папом од папе. Ко изједначава? kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 30, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 6 минута, Lady Godiva рече А па онда ништа. Онда се радуј што се убио непокајан. Ко изједначава? Nije li sveti Toma Akvinski rekao da će jedna od radosti spasenih biti to što će moći da gledaju one u paklu kako se prže? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 2 минута, Muramasa рече Nije li sveti Toma Akvinski rekao da će jedna od radosti spasenih biti to što će moći da gledaju one u paklu kako se prže? ...a mi koji ne volimo horor, možemo okrenuti neki drugi program? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 12 минута, Lady Godiva рече Ко изједначава? сви који кажу да је ово смрт ближњег и човека или још горе који виде "херојски чин" у овоме Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 10 минута, Muramasa рече Nije li sveti Toma Akvinski rekao da će jedna od radosti spasenih biti to što će moći da gledaju one u paklu kako se prže? Nije. Isusovo magare and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Nije. Znala sam da je izmislio tu razonodu. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 7 минута, Muramasa рече Nije li sveti Toma Akvinski rekao da će jedna od radosti spasenih biti to što će moći da gledaju one u paklu kako se prže? То можда у твом рају. Мени не делује баш привлачно. пре 4 минута, Снежана рече сви који кажу да је ово смрт ближњег и човека или још горе који виде "херојски чин" у овоме Не видим херојски чин у овоме. Напротив кукавички је и некако тужан. Сваки човек нам дође неки рођак по баба Евине линије. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 30, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 To onda raspravite sa Tomom Akvinskim, što je širio dezinformacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 30, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 32 минута, Кратос рече Za komunjare se slažem,socijalizam je širi pojam ipak iako vodi poreklo od komunjara.Čovek je društvno biće,biće interakcije unutar zajednice i mora da ima izvestan oblik društvene svesti i odgovornosti i saosećanja. Nije to čovek, nego pantljičara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука