Milan Nikolic Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Sve je više dronova u upotrebi u raznim oblastima. Kakvih sve dronova ima i koje su dozvole potrebne za njihovo korišćenje? Аристарх and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Ovo je stranica Direktorata civilnog vazduhoplovstva u vezi bespilotnih letelica: http://cad.gov.rs/strana/20171/%D0%91%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8 Postoji pravilnik o bespilotnim letelicama na osnovu zakona od 2015.g. Potrebno je položiti ispit za sticanje potvrde za upravljanje bespilotnim vazduhoplovima, a dron koji želimo da koristimo treba upisati u Evidenciju vazduhoplova? Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Praktičan katalog sa osnovnim karakteristikama, jednostavno za razumjet. Mnogo modela na jednom mjestu - lako i brzo se mogu ustanovit i usporedit parametri: 2. strana https://www.droni.cz/katalog-dronu/page/2/ 1. strana https://www.droni.cz/katalog-dronu/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Gde se prebacuje na srpski? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 пре 5 часа, Milan Nikolic рече Kakvih sve dronova ima i koje su dozvole potrebne za njihovo korišćenje? Најлакше је да их поделимо на погоне. Имају обновљиви и необновљиви погони дронова. Са једне стране су они дронови који се напајају на соларне ћелије и радиоизотопе. Са друге стране су електрични, ракетни и са мотором за унутрашње сагоревање. Ови соларни су скоро кренули озбиљније, мислим да је НАТО прив произвео, али пар месеци касније је Русија избацила соларни модел дронова за партолирање Сибиром и Арктиком. Ти руски соларни дронови се праве да теоретски не требају да силазе уопште по 10 година, достижу висине од 20.000 метара... Мени је за наше потребе, поготово за некога ко жели да снима професионално... Овај Мавићев дрон (DJI Mavic) најбоље што ја пронађох, јесте око 1000 евра цена. Али има дуплу повезивост са сателитима, има камеру и софтвере фул, избегава препреке... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Juče sam raspakivao tog Mavika, kupio ga moj drugar. Mnogo smo se petljali jer ne znamo dovoljno o dronovima. Ja planiram da kupim DJI Fantom 4. PredragVId and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Evo ga Mavik kako izgleda, slikao sam ga juče. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Тражио сам да видим, интересовало ме дали су ова два дрона имуни (у смислу сензора и софтвера за избегавање) на ограду од плетене жице или гране. Одма их очитају и избегну. Нема грешке PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 5, 2020 Пријави Подели Написано Јун 5, 2020 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 5, 2020 Пријави Подели Написано Јун 5, 2020 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 5, 2020 Пријави Подели Написано Јун 5, 2020 Oprema za super brze dronove, Kalemegdan Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука