Поуке.орг инфо Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 Уопште није наивна прича, ово је кривично дело Tavita and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 "Димитрије" је очигледан трол. И то јако лош, никако да науче да морају то да раде суптилније, овако се види из авиона Оно, 'тусам давам помогнем'...нешто типа "Отац Пајсије". RYLAH је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Октобар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 @GeniusAtWork Није трол. Веома је све прорачунато, прича је много опаснија него што изгледа на прву лопту. Имамо проблема са опасним психопатама и препреденим преварантима. За сада нећемо износити све чињенице јер су у причу укључени људи који помажу око решавања случаја. Снежана, GeniusAtWork, Биљана 1234 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 On 9. 10. 2017. at 23:11, GeniusAtWork рече "Димитрије" је очигледан трол. И то јако лош, никако да науче да морају то да раде суптилније, овако се види из авиона Оно, 'тусам давам помогнем'...нешто типа "Отац Пајсије". Expand Сувише очигледан трол, за једног трола Поуке.орг инфо and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 9, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2017 On 9. 10. 2017. at 23:14, Снежана рече Сувише очигледан трол, за једног трола Expand То дефинитивно. Зато сам и мислио да је неки почетник. Оно, ако хоћеш да се спрдаш са неписменима, не смеш баш сваку реч погрешно да напишеш. Много боде очи. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusica cirovic Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 Branko Branko ima vise profila poslao je mojoj prijateljici zahtev na moje pitanje ispod objave zasto u inbox pred Gospodom nema tajni nema inbox blokirao me je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука