Jump to content

Da li se na Usekovanje jede hrana crvene boje?

Препоручена порука

пре 3 минута, Tavita рече

Ко ће далтонистима са протанопијом да пренесе поруку??

Daltonista električar :) Taj će i kad spoji crvenu žicu sa plavom a zelenu stavi na fazu ima odemo svi u materinu i nigde više Hrišćanstva.

• Радостан 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Daltonista električar :) Taj će i kad spoji crvenu žicu sa plavom a zelenu stavi na fazu ima odemo svi u materinu i nigde više Hrišćanstva.

Ил' човјеку јављати да то спаја, да баталимо ова пискарања, ко је постио од црвеног, постио, нек му се упише плус за активност, ил' уместо црвене дати неку другу боју од које се пости, рецимо плаву.

#правдаЗаДалтонисте

Подели на овим сајтовима

Владике немају с тим проблема. И те бабе су углавном добронамерене и не праве никакве проблеме. Патријарх Павле се сваке недеље стрпњиво састајао са бабама у Београду и на крају су се бабе редовно причешћивале.

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Хајдук рече

Владике немају с тим проблема. И те бабе су углавном добронамерене и не праве никакве проблеме. Патријарх Павле се сваке недеље стрпњиво састајао са бабама у Београду и на крају су се бабе редовно причешћивале.

Dobro onda su neke druge babe problem.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Хајдук рече

А што су те бабе проблем Владики а ти си му бољи од њих? Православни Владика који има проблем са бабама које држе Цркву не постоји.

Ma pusti ti nas mi samo eto tako izmišljamo nešto nepostojeće, dosadno nam, nismo mi iz ljubavi prema Crkvi ovde mjok, nama dosadno pa trolujemo malo.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Ко сте то ви? Нека посебна екипа у Цркви? Бабе исто немају љубави према Цркви као ви, него су крстили на хиљаде унука и унуки у Србији и Русији, онако из сујеверја.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 9/11/2017 at 19:42, gavrosaurus рече

Не равноправност са мушкарцима (то је већ превазиђено, клише) већ равноправност баба са осталим женским светом.

12:smeha: Ако знаш шта си рекао - сјајно. Иначе, такое! Наравно да су за све делимично или потпуно промашене праксе криве бабе- жене. Јер им је одавно Црква дала (и то превелику) моћ, а и утицај. Та, нећемо нпр. архимандрите сумњичити?! :)))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Idemo u Crkvu, pričešćujemo se i opazimo babe koje vladiku uče kako se Liturgija služi.

Poznato je da postoje različite prakse po pojedinim eparhijama kada je reč o pričešću i sl.Pre više decenija skoro da nigde nije praktivano pričešće vernika van četiri velika posta.A znamo ko određuje te stvari na nivou eparhija.Meni se čini da su neke  liturgijske devijacije manje težine kada su u pitanju "babe" a veće kada je reč o najpozvanijima da se time bave i promovišu ispravnu bogoslužbenu praksu.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Нифада рече

Poznato je da postoje različite prakse po pojedinim eparhijama kada je reč o pričešću i sl.Pre više decenija skoro da nigde nije praktivano pričešće vernika van četiri velika posta.A znamo ko određuje te stvari na nivou eparhija.Meni se čini da su neke  liturgijske devijacije manje težine kada su u pitanju "babe" a veće kada je reč o najpozvanijima da se time bave i promovišu ispravnu bogoslužbenu praksu.

Dobro razmišljaš i na pravom si mestu, mi ovde osvrćemo kritiku i na jedne i druge.

Ne možeš sada kritikovati najpozvanije samo a da ne spomeneš i ovrneš se i na kritiku teologije valja se.

Bogopoznanje je sada dostupnije i nama laicima, pa utoliko više imamo prava da kritikujemo brata i da je najpozvaniji i da je najamanji u zvanju, jer nam je svima zajednički cilj što ispravnija vera u Hrista Isusa.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...