Jump to content

Peta Mojsijeva,22:15

Gaša

Препоручена порука

Управо сада, Bokisd рече

Za takvo citanje Pisma, postoje odgovarajuci citati, zar ne ?

Ne.

Nego svo  Sveto Pismo samo o tome govori a kad se spominju određene ličnosti uvek je dvojako i kao iscelenje ličnosti i kao iscelenje pogrešne vere u zemaljsku Crkvu a ne u Nebesku kako bi trebalo.

Stari zavet je pun bolesnih ljudi kojima treba pomoć, jer stari judeji nisu ispravno verovali, da se Telo odnosi na nebesko kao Crkva nego su mislili da je Crkva zemaljska a takvo joj je i Carstvo.

Isus je sve promenio svojim ovaploćenjem i Isus Hristos kao Sin Božji podiže pale, slepe,gubave,neme i svakakve druge bolesnike i objavljeje ko ih je takve napravio te spominje Fariseje,Sadukeje,Književnike i sve ostale sinove sina pogibli.

Dakle vreme ti je Boksid da se digneš u nebo jer ti preferiraš Nebesku Crkvu, zato je ne vuči dole na zemlju i ne prizemljuj je jer je ona u svom Telu nebeska sa Glavom.

Si video nekada glavu bez tela a da je živa i glava i telo? Nisam ni ja. Zato je i glava Hristos i Telo Crkva večno sjedinjeno u nebesko Carstvo.

Podigni se malo pogledaj u nebo, ne vuci se po zemlji kao zmija, to je kritikovao već Jovan Krstitelj, rečima : Porode aspidni (zmijski) koji se služi Bogom a puzi po zemlji kao zmija i ne udaljava se od nje, ostaje zauvek prikovana, gmižući i usmrtit će svakog na koga naidje.

Eto sad znaš i šta znači zmija.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Vi bre Sveto Pismo čitate kao žutu štampu bre a ne kao Hrista Isusa i Crkvu njegovu.

Gde ti vidiš Hrista u ubijanju sopstvene ćerke zato što je ušla u brak deflorisana?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Gde ti vidiš Hrista u ubijanju sopstvene ćerke zato što je ušla u brak deflorisana?

Takve su sekte, jer reč Kći može biti samo od Oca Crkva Njegova.

A kamenovanje ne može biti zaista kamenovanje i ubijanje zbog seksualnog čina već da se ogoli takva sekta i da se vidi da je plotna i zemaljska kamena skroz na skroz a ne Nebeska Nevina Čista kao suza i buduća Majka sinovima svojim kao što je to recimo Hrišćanska Crkva koja nije sekta.

Crkva je Majka, Hristos je Otac od Oca svediržitelja, za nas koji Činimo Telo Sinu.

Ali ako vam je lakše da gledate rijalitije i žutu štampu nemma ništa protiv.

Ajde pročitaj još jednom Mojsija ovako kako ti ja govorim i kaži mi gde škripi?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Takve su sekte, jer reč Kći može biti samo od Oca Crkva Njegova.

A kamenovanje ne može biti zaista kamenovanje i ubijanje zbog seksualnog čina već da se ogoli takva sekta i da se vidi da je plotna i zemaljska kamena skroz na skroz a ne Nebeska Nevina Čista kao suza i buduća Majka sinovima svojim kao što je to recimo Hrišćanska Crkva koja nije sekta.

Crkva je Majka, Hristos je Otac od Oca svediržitelja, za nas koji Činimo Telo Sinu.

Ali ako vam je lakše da gledate rijalitije i žutu štampu nemma ništa protiv.

Ajde pročitaj još jednom Mojsija ovako kako ti ja govorim i kaži mi gde škripi?

To se zaista činilo.Sam Bog govori i zapoveda da se to čini da bi se istrebilo zlo u  njegovom izabranom narodu.

Ovo tvoje tumačenje je skroz nepovezano i nategnuto do granice iznemoglosti.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

To se zaista činilo.Sam Bog govori i zapoveda da se to čini da bi se istrebilo zlo u  njegovom izabranom narodu.

Ovo tvoje tumačenje je skroz nepovezano i nategnuto do granice iznemoglosti.

Ko je to činio? Oni isti koji su osudili Isusa Hrista na smrt. I ti sad hoćeš da mi oni budu uzor?

Moje tumačenje izgleda nategnuto i utegnuto a ne ederski od sličica tamo nekih judejskih svađa porodičnih, već ti daje celu sliku vaseljene i Crkve Hristove.

Barem u meri koliko dopušta forumska rasprava.

No ako ti hoćeš da zamišljaš tamo porodične svađe onda ja ti ne mogu pomoći, samo nemoj da povezuješ Boga sa tim.

U Svetom Pismu sigurno nema rijaliti kanala pinkovskih komesara.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

već ti daje celu sliku vaseljene i Crkve Hristove.

Aj objasni to u ovoj priči gde otac treba da ubije deflorisanu kćer jer zet nije zadovoljan....

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Eto tako ja to vidim i ne vidim neke zemljane porodične probleme i koj bi moj to išta tražilo u Svetom Pismu....

1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече

No ako ti hoćeš da zamišljaš tamo porodične svađe onda ja ti ne mogu pomoći, samo nemoj da povezuješ Boga sa tim.

Зашто је онда Јосиф намеравао да тајно отпусти Богородицу?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Možda moj prevod nije dobar?Možda očevi nisu morali da ubijaju svoju decu na kućnom pragu?Ne znam kako Vi@volim-Sina-Bozjeg vidite Hrista u ovome i neki njegov od Mojsija nagoveštaj?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Зашто је онда Јосиф намеравао да тајно отпусти Богородицу?

Josif je bio nosioc judejskog verovanja da će Mesija doći da uspostavi zemaljsko Carstvo ali nije bio farisej i književnik, nego je poštovao Božju reč.

Marija pravi prekid tog rodoslova u sebi nosi sada Novi Zavet Nebeskog Isusa Hrista.

I ja bi hteo da je otpustim ali mu se javi Anđeo i reče mu da Marija ne nosi ništa zemaljsko nego Nebesko i Josif poverovavši uzima Mariju za ženu.

Si ti beše naučavala bogoslovski fakultet?

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Gaša рече

Možda moj prevod nije dobar?Možda očevi nisu morali da ubijaju svoju decu na kućnom pragu?Ne znam kako Vi@volim-Sina-Bozjeg vidite Hrista u ovome i neki njegov od Mojsija nagoveštaj?

Da Mojsije je držao reč Božju a reč Božja je najavljivala Nebeskog Isusa Hrista a književnici i fariseji napustivši reč Božju pravili su verske zakone koji su odstupali od Mojsijevih i držali se vere da će Mesija biti za zemaljsko Carstvo, zato su bukvalno i reč Božju prevodili i prilagodili zakonu zemlje.

Vidimo da je takav zakon osudio Isusa Hrista na smrt.

Zato Mojsije sve što piše piše za Sina koji tek treba da dodje i koji je nebeski i koga će zapravo taj Ženik i Oženiti a to je Crkva koja je i Kći od Oca a i nama kasnije Majka a Hristos Otac kao Glava Crkve. Zato se i kaže da žena(Crkva) bude poslušna svom mužu (Ocu) a ne rijaliti u judejskoj porodici.....

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

Aj objasni to u ovoj priči gde otac treba da ubije deflorisanu kćer jer zet nije zadovoljan....

Pa mnogi će tužiti Crkvu i proveravaće da li je Crkva vaistinu Nevina ili nije o nikakvom krvoločnom ubistvu ovde nije reč..

Kod vas sve Krv..Krv..Krv..nigde celiv.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...