Jump to content

Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ћириличар рече

. Прије британске управе, за вријеме османске управе. Читај шта пишем. Британци су само убрзали процес и тек тада је дошло до сукоба са муслиманима.

Pa moje pitanje se odnosilo na 49. i osnivanje države Izrael.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Pa moje pitanje se odnosilo na 49. i osnivanje države Izrael.

А оно је бесмислено ако не узмеш у обзир како су ЈЕвреји дошли у Палестину и постали већински народ у одређеним предјеллима. Досељавањем, као Албанци на Косово, уз протекцију власти.

Честитам, управо си оправдао Шиптаре на Косову :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

А оно је бесмислено ако не узмеш у обзир како су ЈЕвреји дошли у Палестину и постали већински народ у одређеним предјеллима. Досељавањем, као Албанци на Косово, уз протекцију власти.

Честитам, управо си оправдао Шиптаре на Косову :)

Pa došli su tako što su ih britanci i ameri nagradili za holokaust veze sa šiptarima i Kosovom nema komparacija je bila zbog broja,jer ti tvrdiš nas tamo malo znači to je izgubljeno za vjek i vjekova ja kažem da nije i navodim primer gde uspeli da povrate zemlju iako ih tamo nije bilo.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Кратос рече

I jevreje je proterala rimska vlast pa su eto posle 2000 godina osnovali Izrael.

Nije, nego su njihovi vladari terali neke svoje stvari, pa su zaratili sa Rimom (ondašnji NATO), pa su ih ovi zgromili i ljudi su masovno migrirali i bežali od svog tog ludila.

Paralele sa Srbijom su neverovatne...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Nije, nego su njihovi vladari terali neke svoje stvari, pa su zaratili sa Rimom (ondašnji NATO), pa su ih ovi zgromili i ljudi su masovno migrirali i bežali od svog tog ludila...

Paralele sa Srbijom su neverovatne.

Jeste.Rimljani su i raselili iako je sigurno bilo i nekih i koji su bežali ali su većinski nasilno proterani nakon Bar Kohbine bune.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ћириличар рече

Твртко је Босанац.

Добићеш похвалу од Бакира...Јадно је твоје штреберско родољубље.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Ћириличар рече

Ниси ти разумио. Ја нисам ни причао о ђеду који не да земљу, него о његовом потомку који неће да оде са ње или да је прода јер му је то "ђедовина" ( што је појам који нема везе конкретно са ђедом, него са тим да је наслијеђена од предака ).

"Ако заборавимо КиМ, заборавићемо шта је слобода.". Како? Тако што ћемо одустати од наметања своје воље другима? Мислим да је то дефиниција слободе... Ако си мислио рећи "заборављамо шта је борба за слободу", ни ту ниси у праву, јер остаје Република Српска која је на удару БиХ централизма. Остају Срби у ЦГ који се боре за голи идентитет. Остају Срби - тамо гдје их има, да се боре за слободу. Уосталом, понављам, да ли признање Косова нужно значи одрицање од Срба на Косову? Не видим нешто да је признање БиХ значило одрицање од Републике Српске, нити од Црне Горе коју и даље сматрамо својом. А признали смо је.

Напредак? Па ваљда супротно од Милошевића? Да не ратујемо него да радимо, тргујемо, учимо, развијамо се, множимо се, сарађујемо са свима око нас и да се бринемо о Србима ван Србије како најбоље знамо и умијемо и можемо. Тврдолинијски национализам пун ината нам је и изгубио Крајину и Косово и Црну Гору - "да не бисмо заборавили шта је слобода", јер нисмо хтјели ни цента маћи, па сада Срби не могу слободно да живе и раде у пола БиХ ни у Хрватској, а у ЦГ су дискриминисани.

Ти си такав теоретичар који не види реалан живот. Мислим шта ми наприча...Боре се за слобдоу због Косовског мита. Не видим ја шта је од 2000 супротно од Милошевића...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ћириличар рече

Хоћеш рећи да Косово има много већи значај од Хума? Није тачно синко, јер у она доба оно што је нама данас Косово, то је Свети Сава био, а Херцеговином је владао "херцег од Светога Саве". И опет, ништа није окрњило српски идентитет губитком Хума.

То је целина. Стварно си штребер. Извини брате, можда ти буде на крорист.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Не видим ја шта је од 2000 супротно од Милошевића...

Па у томе је и проблем.

Није за опомену, Ауроре. 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Mislim da je ovo za opomenu, šta kažeš, @Grizzly Adams?

Није пробелем, може опомена. Само не знам што ти глумиш адвоката? 

Гризли дај ми опомену. А ти брате Ауроре не глуми адвоката.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Није пробелем, може опомена. Само не знам што ти глумиш адвоката? 

Гризли дај ми опомену. А ти брате Ауроре не глуми адвоката.

Skoro sam dao ostavku u uredništvu, dao bih ti je ja...

пре 4 минута, Џуманџи рече

Није за опомену, Ауроре. 

Ne volim da neko (ko je skoro stigao na forum) vređa naše drugare ovde.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Skoro sam dao ostavku u uredništvu, dao bih ti je ja...

Ne volim da neko (ko je skoro stigao na forum) vređa naše drugare ovde.

Добро брате није проблем. Само мислим да је теби за опомену то што не одговараш ни на једно питање које сам ти поставио у расправи. Истина био сам жешћи а једва си дочекао да кажеш "казни га". Ал ти то брате пред огледалом среди...

пс: Није увреда, ал жестоко јесте. Као и ово за Бакира. Како можеш бити родољуб а причати да је Твртко Босанац када се то користи у данашњем политичком мооменту за утврђење Бошњачке нације. Босанац, Личанин, Косовац било и биће географско одредиште.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Вилер Текс рече

Није увреда, ал жестоко јесте.

Vređaš mladog momka forumskog, baš nije lepo...

пре 13 минута, Вилер Текс рече

Само мислим да је теби за опомену то што не одговараш ни на једно питање које сам ти поставио у расправи.

Ako nešto nisam odgovorio, verovatno sam procenio da ne bi imalo poente.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...