Давор73 Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 1 минут, АлександраВ рече Веома занимљиво, мож да осетиш како LSD делује на људски мозак, без да пробаш. Па и није лоше.... Grizzly Adams, АлександраВ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Управо сада, Давор73 рече Па и није лоше.... Ceo The Wall je ...ne znam kako to da opišem, jeste da sam tada bila u posebnim "raspoloženjima" i blentavim godinama, ali i dan danas kada čujem, to je posebno emotivno... naravno, kompletno su odlični виноградар, Grizzly Adams, Драган Јашић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Fan od detinjih dana! Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Давор73, виноградар and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Једна генијална песма из раног периода (мислим да је '71 ил тако нешто) АлександраВ, виноградар, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 evo još ovo i neću više, jer ne znam da stanem Драган Јашић and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 АлександраВ, RYLAH, виноградар and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 пре 14 минута, GeniusAtWork рече една генијална песма из раног периода Има и ова на Помпеји али ми је боља студ верзија. Ремек дело. Драган Јашић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 Свака част за аутора теме. Они су апсолутно моја омиљена група. Слушам их од средње школе и још их се нисам заситио. Постоје 3 фазе групе: психоделична из шездесетих, далеко најбоља из седамдесетих и два албума без Вотерса. Многи окорели љубитељи групе далеко највише слушају прву фазу групе. Мени највише лежи 5 албума из седамдесетих: The Meddle (1971), The Dark Side Of The Moon (1973), Wish You Were Here (1975), Animals (1977) i dupli The Wall (1979). Често слушам и задњи албум са Вотерсом: The Final Cut (1983). Омиљени албум ми је The Wall, њега могу слушати сваки дан. Уз албум је изашла рок опера The Wall у режији познатог британског редитеља Алана Паркера. Након 1983 Вотерс напушта групу. Остатак групе снима још два студијска албума: A Momentary Lapse Of Reason (1987) и The Division Bell (1994). Након оба ова албума изашли су двоструки CD/DVD албуми. На страну музика групе, по визуелним ефектима нема им равних у свијету музике. Од 1983. године само једном су свирали заједно: 2005. на концерту Live 8 одсвирали су 4 пјесме. Након изласка албума The Wall и након турнеје на којој су свирали албум Роџер Вотерс (који је написао бар 90% албума) је изјавио да ће свирати тај албум једино ако падне берлински зид. Након пада берлинског зида, на десетогодишњицу изласка албума, одржан је концерт у Берлину. Кад се навршило 30 година изласка албума The Wall, Роџер Вотерс је кренуо на свјетску турнеју на којој је свирао овај албум. Најприје је свирао у дворанама, а онда по стадионима. 2013. је одржао концерт у Београду. Најприје је требало да концерт одржи на Ушћу, али је концерт ипак одржан у Комбанк Арени. Био сам на том концерту и то ми је далеко најбољи концерт у животу. Мој хендикеп је био што сам концерт више пута гледао преко yt, па су ми визуелни ефекти били познати. Другог јуна ове године Вотерс је објавио соло албум Is This The Life We Really Want?, након којег је кренуо на свјетску турнеју на којој свира пјесме са 4 најбоља ПФ албума, уз пар соло пјесама. Ове године свира по Америци, а сљедеће ће по Европи. У нади да ће опет доћи у Београд не желим да гледам ниједан концерт са актуелне турнеје Us & Them. Драшко, АлександраВ, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 Драган Јашић, gavrosaurus and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 OMG OMG OMG!!!!! MOY OMYLYENY BAND!!!! Pink Floyd su fenomenomenaalnyyyyy !!! Naywishe wolym onu stwar so close no matter how far !!!! Kad mi mayka da pare, istetovirachy Freddya Mercjurya na nadlanycy! RIP Freddy :((((((((((((((( Имао сам једну фазу где сам само њих слушао (дођу ми тако иначе фазе). То је било негде после Мејдена, а пре Азре, Џетро Тала и класике. У принципу си срећан што си их тек сад открио, јер ако их сконташ као клинац много ствари пропустиш а заситиш их се па не мош после да их слушаш и откриваш их како доликује. Можда врхунац рок музике, поред Квина, да је Квин имао мало више времена да се до краја искаже. (И поред Џетро Тала, наравно, ал ово је већ чисто субјективно.) Ко што рече Гризли, видиш код њих ефекат Елездија на љуцки мозак, што је истина. Ал да нису генијални сами по себи, џаба им свака дрога, били би обичне ђанђе из парка. А поред тога су и врхунски уметници, па још и брусе ту генијалност (за разлику рецимо од појединих панкера, који јесу генијалци и њихово сирово прангијање звучи супер, ал није уметност). Обрати посебну пажњу и на текстове, јер су врхунски и врло дубоки. Не знам им албуме нит фазе, јер сам право са пиратских касета скочио на МП3 музику, и знам им само песме, ал знам да су генијални и да би било греота да им не посветиш бар који месец живота. Поред оних што су већ биле, ево ти једна што није била, ако је већ ниси приметио, греота да не послушаш, права кафанска. У преводу је отприлике "Где си била кад сам био нико". Уживај брате. Paradoksologija, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 пре 10 часа, Драшко рече Da li je neko ovde preslušao dotičnu grupu i kakvi su utisci? Ja i dalje najviše volem WYWH uz koju sam se zakljubio u ovaj bend (i jednu devojku)... Grizli je pomenuo, a ovi ostali neće da je postave da ne ispadnu nubovi za Pink Floyd pa mora neko... Снежана, Драган Јашић, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 пре 20 минута, Avocado рече Ja i dalje najviše volem WYWH uz koju sam se zakljubio u ovaj bend (i jednu devojku)... Grizli je pomenuo, a ovi ostali neće da je postave da ne ispadnu nubovi za Pink Floyd pa mora neko... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTp8xsyducV1WyHPDYZAinj2xdu9ZQUu5hpMVUSDWWPm3iKjfaO Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 Нисам неки љубитељ пинковаца али ову баш, баш волем.... Драган Јашић, gavrosaurus, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 пре 3 часа, RYLAH рече У принципу си срећан што си их тек сад открио Ово си апсолутно у праву. Ја сам их открио са неких скоро па тридесет, као и Достојевског ( могуће су салве смеха саоне стране сад али ајде) и уопште ми није жао. Мислим да је тако и боље, а можда и једино могуће. RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука