александар живаљев Написано Мај 2, 2017 Пријави Подели Написано Мај 2, 2017 Снимак трибине одржане у крипти Спомен храма Светог Саве, 27. априла 2017, у организацији Храма и Светосавске омладинске заједнице, пред више од 500 слушалаца. Снимак:ТВ Храм. View full Странице Дарко, Милан Ракић, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2017 Пријави Подели Написано Мај 2, 2017 Легенда је о. Воја, жао ми што га нисам никад упознао... Много му је добра ова "исповест". Послушајте кад имате времена. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 3, 2017 Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 Sjajna licnost. Ja sam imala srecu da ga dva puta sretnem. Cesto dolazi u manastir Studenicu. Blago njegovim parohijanima Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 3, 2017 Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 Sada zavrsih gledanje, deluje mi snimak nedovrsen. Da nema i drugog dela? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 3, 2017 Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 Ја била на предавању, додуше стигла пред крај али зато мој Пеђа, стигне јунак на свако предавање. Узели благослов. Иначе била сам на више његових предавања, заиста сјајна личност, добар духовник, велики човек, са велииииким, вееееликим срцем. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 4, 2017 Пријави Подели Написано Мај 4, 2017 On 3. 5. 2017. at 6:25, Таша рече Sjajna licnost. Ja sam imala srecu da ga dva puta sretnem. Cesto dolazi u manastir Studenicu. Blago njegovim parohijanima Expand Наша Софија са форума, је у његовој парохији. Има на интернету још његових предавања. Рапсоди and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука